Cautare

7231 de rezultate pentru "alt discurs periculos cu samburi de adevar" (5.50 secunde)
samburii de caise (Autor: ... Fiind extrasa din migdale amare, vitamina era cunoscuta in China si Egiptul antic si sub numele de amigdalina.
Roxana Iordache a scris pe blog un articol cu titlul "Crin Antonescu, reperul demnitatii nationale", pe care il puteti citi in continuare.
Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei a fost aplaudat minute in sir Regele Mihai a sustinut, marti dimineata, un discurs in Parlamentul Romaniei, prilejuit de aniversarea a 90 de ani de viata a Majestatii Sale.
Cum anihileaza inteligenta artificiala tentativele de spionaj cibernetic. Amenintarile avansate persistente (APT) reprezinta cel mai grav risc de securitate la adresa securitatii companiilor, paralizand afaceri si distrugand cariere in domeniul IT prin brese de securitate costisitoare ce provoaca pagube majore.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic. Istoria sa reala este insa cu totul alta.
Mafia medicamentelor domina lumea / ampress.ro In volumul sau World Without Cancer, autorul american Edward Griffin descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, conform Agerpres Este un fapt demonstrat:
Despre Marian Munteanu, jurnalistul spune ca acesta are discurs de Mesia si ca nu este cu adevarat interesat sa conduca Primaria Capitalei. ... Un partid de asemenea dimensiuni, care uneste PD cu PNL, al doilea partid al tarii, aduce un candidat la Primarie peste noapte, din caciula.
Nu impartasesc criticile si reprosurile, Ponta a avut un discurs echilibrat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, vineri pentru Hotnews.ro, ca discursul lui Victor Ponta la investirea Cabinetului Ungureanu au fost unul echilibrat care s-a delimitat clar de fosta guvernare.
Recent autoritatile norvegiene au admis ca somonul de crescatorie norvegian poate fi periculos pentru persoanele care-l consuma, in special pentru copii, adolescenti si femei insarcinate.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
'Daca Basescu a sperat sa se intample o minune si sa revina in gratii cu un discurs bun, ei bine, minunea nu s-a produs. Nu am inteles de ce s-a dus Basescu la Parlament sa tina un discurs.
"Traian Basescu nu mai are nimic de spus!" . Presedintele Traian Basescu "nu mai are nimic de spus" si acest lucru se observa daca analizam "stufosul si plictisitorul" discurs sustinut, ieri, in plenul Parlamentului, explica analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs" Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca discursul de azi, din Parlament, al presedintelui Basescu a fost "un delir grandomaniacal", in care seful statului a vorbit despre orice, mai putin de "cresterea viermilor de matase".
Jocul periculos al (de)legitimarii primarilor Coalitia proguvernamentala a reusit sa-si impuna punctul de vedere in Camera Deputatilor - primarii alesi intr-un singur tur de scrutin. Partidul Democrat Liberal impreuna cu Uniunea Democratica a Maghiarilor din Romania au pornit-o pe un drum periculos.
O importanta publicatie politica din Marea Britanie spune despre cancelarul german Angela Merkel ca este "cel mai periculos lider" si o compara cu Adolf Hitler.
Thigh gap, un model periculos de a slabi De la silueta "snur" la silueta cu picioare subtiri si sanii mari Thigh gap este un model de a slabi, periculos, dar din ce in ce mai frecvent printre adolescente constand intr-o noua morfologie a corpului, respectiv o distanta cat mai mare intre coapse, care, atunci cand picioarele sunt intinse, nu se ating.
- Consider ca e un lucru aproape incredibil ca Dumnezeul intregului univers sa doreasca sa fie cunoscut doar de o credinta religioasa, a afirmat scriitorul Marcus Borg. ... Si budistii impartasesc acest punct de vedere. Intr-⁠adevar, milioane de oameni cred ca religiile sunt cai diferite care duc la Dumnezeu.
Parazitii intestinali apar cu precadere la copii, care ii pot transmite usor si parintilor din cauza igienei deficitare. Cu cat copilul creste mai mare cu atat creste probabilitatea de a se infesta cu paraziti intestinali-viermisori (helminti).
Cu exceptia democratilor bihoreni care au privit buimaci la suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, reprezentantii partidelor politice din Bihor, participanti directi la acest act istoric, sunt gata sa parieze pe refuzul sefului statului de a-si da demisia, asa cum a anuntat, in urma cu doua zile.
Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, face o vizita la Bucuresti in perioada 8-9 iunie, el sustinand miercuri un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei.
google-analytics.com