Cautare

2634 de rezultate pentru "albire dinti 03 2012" (3.15 secunde)
Dar aceasta coloratie poate fi provocata de administrarea unor antibiotice, de hemoragiile bucale din hemofilie, tabagism, clatirea cu apa oxigentata sau folosirea unei paste de dinti oxidante. ... Cu periuta de dinti veti reusi sa indepartati stratul depus pe limba.
Pentru a preveni aceasta evitati expunerea parului la soare, pieptanati-l cu un pieptan cu dinti rari, nu frecati parul cu prosopul, nu folositi uscatoare de par, prese sau substante chimice.
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
Spalativa pe dinti cu robinetul inchis Toata lumea este obisnuita sa tina apa deschisa atunci cand se spala pe dinti. ... inchideti apa la robinet in timp ce va periati pe dinti si porniti apa doar atat timp cat aveti cu adevarat nevoie.
Acest lucru se intampla si cu smaltul dentar in urma albirii dintilor cu pasta de dinti ce contine peroxid. ... Iulia Zeana spune ca folosirea bicarbonatului de sodiu (cel de bucatarie) impreuna cu pasta de dinti este utila pentru igiena dentara.
Bacteriile se depun pe dinti si apare astfel placa bacteriana. ... Tot ce trebuie sa faci este sa le freci de dinti timp de 2-3 minute. ... â€" o lingurita de pasta de dinti simpla, alba;
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Pe trimestrul I al anului 2012, firmele doljene au declarat la Fisc impozite si contributii totale de 478,71 milioane de lei, in crestere cu 15,82% fata de aceeasi perioada a anului 2011, cand societatile locale declarasera la Finante 413,32 milioane de lei.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
15 - 27 ianuarie Pandurii - adversar nestabilit (21.01.2012, ora 18.00) Pandurii - MSV Duisburg (23.01.2012 / 24.01.2012, ora 18.00, Germania, Liga a II-a) Pandurii - FK Baku (26.01.2012, ora 18.00, Azerbaidjan, Liga 1) Stagiul II:
Euro 2012: Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Aceste picaturi de albire pot cauza dilatarea vaseor de sange din ochi, facand astfel ochiul sa se inroseasca si mai mult.
truse sanitare de prim-ajutor, lampa stomatologica de polimerizare cu LED, fara fir, lampa de albire cu LED de ultima generatie care poate converti energia electrica in lumina albastra, acoperitori de pantofi PPSB si dispenser aluminiu de acoperitori pantofi cu mecanism metalic, pantofi de unica folosinta, pasta pentru profilaxie, fara fluoruri, tablete pentru apa de gura si dezinfectant amprente dentare Algisept 2 litri preparat.
Doctorii Hazizi ne invita la ziua Invizaline open day, pe 15 martie, unde veti beneficia de consultatie gratuita, 500 euro discount la tratament, o sedinta de albire gratuita si plata tratamentului in rate!
Atribuirea mandatelor De prezentare parlamentara a PSD si PNL (la care se adauga PC) va depinde in principal viitorul guvern, iata de ce vom simula, plecand de la unele sondaje de opinie, cum va arata Parlamentul dupa alegerile generale din 2012 pentru membrii social-democrati si liberali, pe diferite scenarii de lucru.
Senatorii au adoptat majorarea salariilor bugetarilor in doua etape Plenul Senatului a adoptat, cu 84 de voturi "pentru" si doua "abtineri", recuperarea reducerilor salariale ale bugetarilor in doua etape, de la 1 Iunie 2012 si de la 1 Decembrie 2012.
Astfel, in data de 16 martie 2012, Marcel Sampetru i-a solicitat lui Vlad Mihai sa afle, in virtutea atributiilor sale de serviciu, daca un post telefonic este interceptat.
Ce se va intampla cu economia mondiala in 2012 Economia mondiala va avea de suferit si in 2012 de pe urma crizei datoriilor din Europa, dar tarile emergente si SUA vor pune umarul la cresterea PIB-ului global.
google-analytics.com