Gandul.info: LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012
Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
In GOOGLE DOODLE-ul pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JO LONDRA 2012, utilizatorii joaca rolul portarului si trebuie sa apere cat mai multe suturi. Jocul se termina in momentul in care utilizatorii primesc trei goluri, iar scorul e reprezentat de numarul de suturi aparate pana in acel moment.
In turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012, participa 16 echipe masculine (impartite in patru grupe de cate patru) si 12 echipe feminine (impartite in trei grupe de cate patru). Echipele masculine de FOTBAL de la JO LONDRA 2012 trebuie sa aiba numai trei jucatori peste 23 de ani in lot, in timp ce pentru echipele feminine nu exista restrictii de varsta.
La JO 2012 LONDRA, FOTBALUL nu se joaca doar in capitala Marii Britanii, ci si in alte cinci orase: Cardiff, Glasgow, Manchester, Newcastle si Coventry.
GOOGLE DOODLE-ul pregatit pentru proba de FOTBAL de la JO LONDRA 2012 este al patruLOGO INTERACTIV dedicat de GOOGLE JOCURILOR OLIMPICE, dupa cele pentru 110 m garduri, baschet si canoe slalom.