Lidia Humelnicu, Director vanzari la Stefan - S & JR SRL, participa la expozitia ce are loc in cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie.
Puteti gasi la standul lor saboti pentru cadrele medicale, din piele - la 45 RON, de la brandul Prima, produsi in Italia. Sabotii pot fi folositi in saloanele de cosmetica, spa-uri, piscine si au talpa antiderapanta, sunt comozi si nu transpira piciorul in ei.
"Suntem de doi ani pe piata din Romania!", ne-a spus Lidia Humelnicu. Mai puteti gasi la standul lor si: truse sanitare de prim-ajutor, lampa stomatologica de polimerizare cu LED, fara fir, lampa de albire cu LED de ultima generatie care poate converti energia electrica in lumina albastra, acoperitori de pantofi PPSB si dispenser aluminiu de acoperitori pantofi cu mecanism metalic, pantofi de unica folosinta, pasta pentru profilaxie, fara fluoruri, tablete pentru apa de gura si dezinfectant amprente dentare Algisept 2 litri preparat.
Adresa firmei este pe Strada Ion C. Bratianu, nr. 18, Buftea.