Cautare

14446 de rezultate pentru "accidente de circulatie in italia data de 08 09 09" (4.83 secunde)
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: "Modelul Tirolului de Sud nu poate fi aplicat Tinutului Secuiesc ", pe care o puteti citi in continuare :
Un studiu realizat de Lafferty Group - companie specializata in cercetare si consultanta - releva faptul ca Romania se regaseste intre primele tari din Europa care dispun de servicii bancare de calitate, dupa Portugalia si Germania, dar inaintea Poloniei, Ungariei, Frantei, Cehiei, Spaniei si Italiei, acestea din urma clasandu-se pe ultimul loc.
La sala de conferinte a Hotelului "Bulevard" din Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa ocazionata de deschiderea Agentiei locale a Bancii Italo Romena.
Constructorii romani se confrunta in prezent cu o criza acuta de forta de munca pe piata de profil. Statisticile oficiale spun ca deficitul este de 45%. Majoritatea muncitorilor necalificati prefera sa lucreze pe santierele din Spania, Italia si Franta, unde sunt mai bine platiti.
Auto Italia, importatorul marcii SsangYong, a lansat oficial in Romania automobilul de teren SsangYong Actyon, modelul cu cele mai mici dimensiuni din gama marcii sud-coreene.
Guvernul sprijina financiar asociatiile romanilor din Italia, pentru a contribui la imbunatatirea perceptiei Romaniei in aceasta tara.
Tot in cadrul Casa Deliciilor de la Sala Palatului, romanii au putut degusta recent ulei de masline si produse din peste de la firma A.Z. Agricola din Italia.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
"Succesul il datoram si senatorului Bota" Dupa succesul editiei a V-a a Festivalului de Film Romanesc ProCult, organizatorii au decis sa trimita o scrisoare de multumire Senatorului PSD de Maramures, Sorin Bota, "fara contributia caruia acest Festival nu ar fi fost la nivelul la care este astazi".
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor:
Stiffan Paolo de la firma Salumificio Sant'Orso a participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden. Alina Tamba - manager HACCP, care s-a aflat alaturi de acesta la stand, ne-a dat mai multe lamuriri:
A fost un Mondial cam la fel de urat precum o femeie cu barba. Un Mondial in care Brazilia, favorita trambitata unanim cu mult inaintea inceperii competitiei, a clacat rusinos si prematur in sferturile de finala.
S-a incheiat Cupa Mondiala, iar campioana, Italia, a iesit la capatul unui joc in care invingatoarea a fost decisa prin loteria loviturilor de departajare. Despre finala de duminica, Franta -Italia (3-5 )(1-1) se va scrie mult timp, subiecte sunt destule.
Fie acesta a fost factorul declansator, fie a fost scanteia care a aprins jarul ce mocnea de mai multa vreme in sufletele italienilor care traiau zi de zi alaturi de romanii plecati la munca in Italia.
Coalitia condusa de Giorgia Meloni a castigat alegerile din Italia. Fratelli d'Italia, Liga Nordului si Forza Italia obtin 45%, conform exit poll-urilor. In prima conferinta, Meloni a avut un discurs moderat si a vorbit despre unirea poporului.
In Italia se difuzeaza documentare despre romani. ... Am primit ieri o inregistrare a unui film difuzat la o televiziune in Italia despre preferintele sexuale ale sotilor Ceausescu. Se spune acolo ca dictatorul roman era, in vremea lui, cel mai mare colectionar de filme porno din estul Europei.
Undeva, in Spania, un grup de hoti isi facea treaba, neuitand ca la fiecare spargere sa arunce si cateva cuvinte in limba romana, iar in Italia, intr-un fel sau altul, ni s-a pus stampila, Franta ne-a refuzat dreptul de a munci pe teritoriul ei, iar toate acestea fac parte din imaginea pe care am lasat-o noi Europei.
Rezerve de lux, rezerve anomine, nu conteaza, important este ca olandezii au jucat contra romanasilor nu pentru ca ar fi vrut sa castige, dar nici pentru a se da la o parte. S-au jucat, pur si simplu, razand de chinurile prin care treceau Mutu&Co.
google-analytics.com