Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier oradea 15 05 2010 motocicleta" (2.97 secunde)
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
In timp ce pedistii si udemeristii din Consiliul Local Oradea colaboreaza, neoficial, la bunul mers al masinii de vot din legislativul local, organizatiile studentesti ale celor doua partide, ai caror membri sunt in Consiliul Local al Tinerilor, au semnat ieri un protocol de colaborare.
Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
In tara noastra orasele in care producatorul european a dorit sa investeasca au fost Oradea, Arad si Turda. In 2004 Oradea avea cele mai mari sanse deoarece cei mai importanti furnizori Electrolux isi au sediul in urbea de pe Crisul Repede.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... • 15 iun 2009 - CAGRE decide, la cererea Romaniei, conditionarea unui nou acord R.Moldova-UE de eliminarea vizelor, anunta Cristian Diaconescu.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate. ... Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART.
Parbriz spart 15% 5. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva. ... Pentru pasajul rutier sunt deoacamdata aprobati doar indicatorii tehnico-economici, in noiembrie 2010, Consiliul General al Municipiului Bucuresti alocand suma de 58 de milioane de euro pentru construirea acestuia (HCGMB 314/2010).
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
In timp ce senatorul Mircea Matei sustine ca Oradea, municipiu condus de un liberal, a primit din partea Guvernului de aceeasi culoare politica doar trei lei pe cap de locuitor, colegul lui Octavian Bot sustine ca nu este normal ca banii sa fie distribuiti in localitati pe criterii politice.
"Zilele responsabilitatii sociale" este un eveniment care va avea loc, in perioada 4-5 mai, la Centrul de Informare al Cetatii Oradea.
487 din 15 iunie 2007 privind etapele de realizare a transferului competentelor pentru administrarea accizelor si a produselor accizabile, incepand cu 1 iulie aceasta activitate a trecut la Directia Regionala Vamala Cluj cu sediul la Oradea.
Uniunea Europeana, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si Consiliul Local Oradea vor scoate in total 5.757.262 de euro din vistierii pentru a construi un drum de centura in Oradea.
Cea mai grea lovitura a fost data de Consiliul Local Oradea in 2007, cand a ridicat impozitul pe cladiri la 1,6% din valoarea estimata a fiecareia in parte, desi Codul fiscal prevedea ca maximumul sa fie de 1,5%.
google-analytics.com