Cautare

4304 de rezultate pentru "accident mortal valea oltului 24 04 2010" (3.54 secunde)
Cetatenii din Valea Jiului sunt direct interesati ca aceasta ordonanta de urgenta sa fie aprobata prin lege pentru ca astfel ar urma consecinte deosebite pe plan social pentru ei, inchiderea mineritului din zona fiind considerat un dezastru. Domnule Presedinte Traian Basescu, cetatenii din Valea Jiului va solicita:
Valea Jiului este in fierbere! ... Valea Jiului este in fierbere!
FARCAS) (2) Lumini si umbre deasupra Vaii In Norvegia exista un loc, numit Valea Hessdalen, in care oamenii vad, de peste 60 de ani, luna de luna, OZN-uri stralucitoare misterioase. ... In valea Hessdalen au fost observate si alte tipuri de fenomene inexplicabile.
Misterul OZN-urilor din Valea Cerbului (Autoare: Iulia Toyo) Cati dintre turistii care aleg in drumetiile lor Valea Cerbului stiu ca asupra ei planeaza un mister vechi de secole?
Valea Hunza este de o frumusete absoluta, ireala. ... Odata intrat in vale, trecatorului i se dezvaluie in fata ochilor un peisaj edenic, iar daca soarele scalda piscurile inzapezite si valea multicolora, senzatiile sunt indescriptibile, si puternic amplificate de aerul tare si nefiresc de curat al inaltimilor.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca;
Valea Devrent, Valea Calugarilor (Pasabagi), unde vei gasi lumea cunoscuta ca si zanele agrbovite. ... tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur cu o excursie de 4 km spre Valea Trandafirilor pentru a vizita bisericile.
Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă ... are pe unde, Valea oraşului arăta ieri ca in ’79, cand Dunărea ieşise bine de tot din matcă.
Valea oraºului, un loc unde locuitorii aºteaptã cu sufletul la gurã venirea iernii.
Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă ... are pe unde, Valea oraşului arăta ieri ca in ’79, cand Dunărea ieşise bine de tot din matcă.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Anuntata cu surle si trambite in 2008 ca minunea suspendata ce va strabate semet Bucurestiul pe directia nord-sud si care va rezolva problema circulatiei, autostrada primarului general al Capitalei a sfarsit 2010 prost.
175/2010. ... 13 Eroilor din cartierul Valea Rosie. ... Nu stim cat din chirie este folosit la reparatii si cat trebuie sa acoperim noi", a spus un proprietar din blocul 47 din cartierul Valea Rosie.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
google-analytics.com