Cautare

9237 de rezultate pentru "accident de munca in 29 10 2009" (6.49 secunde)
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Bursa generala a locurilor de munca a fost, comparativ cu alti ani, o reusita. Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
Afla cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in noul an! Astrologul Libertatii, Elena Bunescu, iti spune cum iti va merge in dragoste si in cariera, dar si cum vei sta cu sanatatea si cu banii in noul an!
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Opozitia solicita locuri de munca si productivitate, puterea ofera fiscalitate si concedieri", pe care o puteti citi in continuare.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare. Liderii partidelor de guvernamant analizeaza posibilitatea ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe noul Cod al Muncii.
Guvernul si-a asumat marti raspunderea in fata Parlamentului asupra legii de modificare a Codului Muncii, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, care a inceput la ora 10:00. Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
Industria textila in sistem lohn pentru pietele externe reprezinta de multi ani una dintre cele mai de succes afaceri din Romania. Specialistii spun insa ca in primii ani dupa aderare, multe IMM-uri din domeniu vor da faliment din cauza cresterii costurilor fortei de munca.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
La ora actuala, prin intermediul retelei Eures, sint puse la dispozitie 1.162 de locuri de munca, cele mai multe in Irlanda (370), Slovacia (188), Ungaria (45), in timp ce in Italia au fost declarate vacante 6 locuri de munca, iar in Spania un numar de 30.
Baza lunara de calcul asupra careia angajatorii vor avea obligatia de a retine si de a vira contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj este reprezentata de venitul brut realizat lunar de persoanele asigurate obligatoriu, conform unei HG aprobate pe 13 februarie.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante. Salariile oferite de angajatorii straini pleaca de la 600 de euro pe luna.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante. Salariile oferite de angajatorii straini pleaca de la 600 de euro pe luna.
Schema Lucratorilor Sezonieri din Agricultura (SAWS) este deschisa, incepand cu acest an, doar cetatenilor romani si bulgari, intregul contingent (16.250 de locuri de munca) fiind alocat in consecinta lucratorilor din cele doua state.
google-analytics.com