Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (1.69 secunde)
Corina Cretu reprezinta cu brio noua generatie de politicieni romani cu avergura comunitara, de la care romanii spera sa vina schimbarile de fond din politica romaneasca.
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. "Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Constanta a cheltuit anul trecut peste 3 miliarde de lei vechi in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiilor unui numar de 1920 de persoane.
Mariana Bitang, ce detine in prezent functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, o va inlocui pe Monica Iacob Ridzi la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului.
Premierul i-a dat Ecaterinei Andronescu trei saptamani pentru a pregati pachetul de legi din Educatie, propus de comisia prezidentiala. De asemenea, primul ministru a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi privind reforma in educatie.
Noul consul al Romaniei la Chisinau este Radu Bajenaru. Biroul de presa al MAE a comunicat ca Radu Bajenaru este diplomat de cariera, cu 30 de ani de experienta in problematica consulara.
Sorin Oprescu l-a egalat pe Traian Basescu, intr-un sondaj realizat de CSOP, la capitolul "increderea romanilor in politicieni". Primarul general Sorin Oprescu si Presedintele Traian Basescu sunt situati, amandoi pe primul loc in topul increderii in politicieni.
Camera Deputatilor a aprobat cu 192 de voturi pentru si 35 de voturi impotriva cerererea procurorului general de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.
In Romania, mai mult de jumatate dintre moldovenii care au votat (54,22%) au ales Partidul Liberal, iar 29,92% au optat pentru Partidul Liberal Democrat, numai 1,72% votand Partidul Comunistilor, potrivit datelor de Iurie Cerbari, ministru-consilier la Ambasada Republica Moldova la Bucuresti.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a fostei atlete Doina Melinte in functia de secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului (MTS).
In ciuda crizei si a conditiilor impuse de oficialii europeni, guvernul Boc a reusit sa sporeasca cheltuielile totale ale bugetului.
O sursa afirma ca, la 92 de ani de la Revolutia rusa si la 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului, in urma alegerilor de miercuri din Republica Moldova ultimul guvern de tip sovietic din Europa este pe punctul de a disparea, dupa ce Partidul Comunistilor si-a recunoscut infrangerea.
Actiunile de inspectie si control, efectuate de inspectorii Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), s-au concertizat, de-a lungul perioadei 27 iulie - 2 august a.
Premierul Emil Boc a anuntat, dupa sedinta de Guvern, ca s-a decis ca in urma procesului de comasare sau desfiintare sa ramana functionale 107 agentii si alte institutii, din cele 226 care exista in prezent.
Liderul PNL, Crin Antonescu, il felicita pe Ion Diaconescu la implinirea a 92 de ani, sustinand, intr-un comunicat, contributia presedintelui de onoare al PNTCD la viata politica romaneasca.
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
Garda Financiara Constanta a aplicat intr-o singura saptamana nu mai putin de 545 de sanctiuni, pentru firmele care nu aveau sau nu utilizau casele electronice de marcat, nu aveau documente de proveninta a marfurilor sau nu inregistrau veniturile in contabilitate.
Motiunea de cenzura "11 impotriva Romaniei" initiata de PNL impotriva Guvernului Boc II va fi votata marti in Parlament. CCR a respins, astazi, ca inadmisibila, sesizarea PD-L referitoare la neconstitutionalitatea motiunii de cenzura.
Radu Timofte a incetat din viata in aceasta dimineata in jurul orei 6.00. Acesta suferea de leucemie. Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia.
Traian Basescu a declarat, intr-un interviu publicat, luni, in "Ziarul de Iasi", ca optiunea sa este sa formeze un Guvern de dreapta PD-L-PNL, ca in 2004 si in 2008, dar fara ca liberalii sa emita pretentii asupra postului de premier.
google-analytics.com