Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (1.68 secunde)
Presedintele Traian Basescu a fost primit ieri la Roma de omologul sau italian Carlo Azeglio Ciampi, cu care a discutat despre procesul de integrare a Romaniei in UE si despre dezvoltarea relatiilor economice si comerciale bilaterale.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
Liberalii incearca sa ia fata PUR si PSD, care au depus, separat, la Parlament doua proiecte de lege privind introducerea votului uninominal.
Asa cum se astepta, Congresul PSD s-a dovedit a fi unul de unitate, de regrupare in jurul acelorasi "grei" ai partidului.
Asa cum se astepta, Congresul PSD s-a dovedit a fi unul de unitate, de regrupare in jurul acelorasi "grei" ai partidului.
Dupa numaratoarea voturilor celor 1.526 de delegati prezenti la lucrarile Congresului PSD, noul presedinte al fostului partid de guvernamant este Mircea Geoana.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Theodor Stolojan s-a retras de la sefia PNL si din cursa pentru alegerile prezidentiale la 2 octombrie 2004 invocand motive de sanatate, intr-o atmosfera emotionanta, subliniata de lacrimile lui Traian Basescu, in acel moment copresedinte al Aliantei D.A.
Deputatii sunt risipitori cu banii publici alocati activitatii publice. Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Deputatul PSD Constantin Nita a precizat ieri prin intermediul unei scrisori deschise ca evaluarea IPP, conform careia suma alocata cazarii sale pentru un an echivala practic cu plata a 492 de zile de cazare, are la baza o greseala a Secretariatului Camerei Deputatilor.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Ministrul a mai spus ca afirmatiile sale se bazeaza pe probe si sondaje din judetele din sud, precum si pe raportarile statistice care arata ca 92 la suta din suprafata cu grau este deja recoltata.
Declasificarea unor documente „secrete de stat“ este posibila dupa 40 de ani de la arhivare, potrivit Legii de organizare si functionare a SRI, se arata intr-un comunicat de presa publicat ieri pe siteul SRI.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Toleranta fata de Hayssam era explicata de mass-media prin vechea sa legatura, din anii ’91-’92, cu Ristea Priboi si prin prezenta sirianului in delegatiile prezidentiale ale lui Ion Iliescu.
Candidatul Aliantei „Dreptate si Adevar“ PNL-PD la Primaria Techirghiol, liberalul Gheorghe Zamani, s-a nascut si a crescut in acest oras, unde locuieste si in prezent alaturi de familia sa.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
google-analytics.com