Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (2.12 secunde)
Presedintele Traian Basescu sustine ca grupurile de tip mafiot - ajutate cu „nevinovatie“ de presa - au declansat o campanie de discreditare a sa si a Aliantei.
Deputatul Aurelian Pavelescu, vicepresedinte al Partidului Initiativa Nationala, dar intrat in Parlament ca membru PD, coreleaza Legea statutului minoritatilor cu problema retrocedarii bunurilor si a terenurilor impadurite, in valoare de aproape sapte miliarde de lei, care au apartinut maghiarilor pana in 1918.
Senatorul UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, i-a reprosat presedintelui Traian Basescu ca afirmatiile sale privind asigurarea autonomiei culturale in tari europene nu sunt acoperite de realitate.
Un presedinte bun este acela care stie cum sa-si aleaga sfatuitorii. Un sef de stat responsabil si care vrea sa faca istorie se va inconjura numai de oameni credinciosi.
Regia de Termoficare Craiova asteapta, in acest an, sa primeasca 200 de miliarde de lei de la guvern pentru reabilitarea sistemului de incalzire.
O vizita la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro- Psihiatrica de la Techirghiol poate produce adevarate sechele omului de rand.
O vizita la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro- Psihiatrica de la Techirghiol poate produce adevarate sechele omului de rand.
Lucrarile la reteaua de alimentare cu apa a comunei Breasta au fost in sfarsit finalizate de constructor dupa mai bine de doi ani de la inceperea acestora.
Presedintele GIP, Mugur Ciuvica, l-a acuzat ieri pe Theodor Stolojan ca a acceptat inlesniri la plata datoriilor catre stat pentru o firma a familiei sale, cu toate ca in declaratiile sale politice fostul lider PNL sustinea ca acordarea de reesalonari incurajeaza coruptia.
Rechizite gratuite pentru tot parcursul anului, 800.000 de lei pentru fiecare copil din localitatile doljene afectate de inundatii si bani pentru reabilitarea scolilor.
Democratii constanteni fac pasi catre normalitate.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu.
In urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta, decizie pronuntata in data de 22 mai anul curent, Consiliul Judetean Constanta este obligat sa plateasca suma de 1.092.744.726 de lei vechi catre Institutia Prefectului judetului Constanta, sustine prefectul Danut Culetu.
El a adaugat ca Voiculescu a gasit si cele 92 de file din dosarul din 2003, pe care il ignorase, pentru ca "nu i-a inteles semnificatia".
"In realitate nu prea exista autonomie locala in Romania", a declarat sambata Ludovic Orban, viceprimarul Bucurestiului, membru in Comitetul executiv al PNL si presedintele Ligii Alesilor Locali, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o la Harsova cu mai multi primari constanteni.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
In acest context, trebuie mentionat faptul ca pana in anul 2012, Romania trebuie sa absoarba nu mai putin de 17,2 miliarde de euro din fondurile structurale si de coeziune ale Uniunii Europene alocate tarii noastre, din care sectiunea dedicata infrastructurii de mediu din Romania beneficiaza de impresionanta suma de 7,92 miliarde de euro, adica 2,395 milioane de euro pe zi.
Cazimir Ionescu, purtatorul de cuvant al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), a anuntat ieri ca organigrama institutiei va fi extinsa cu 92 de posturi si ca se lucreaza la un sistem electronic care sa permita postarea pe siteul institutiei a dosarelor detinute de aceasta.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI se intruneste in perioada 1-4 august, pe ordinea de zi figurand ancheta in cazul Hayssam, desecretizarea unor dosare considerate de siguranta nationala si problema ofiterilor acoperiti ai SRI din redactii.
Incepand de astazi, vom plati cu 1,92% mai mult pentru apa rece si cu 6% mai mult pentru apa calda si caldura.
google-analytics.com