Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.74 secunde)
Sistemul pensiilor este extrem de discriminatoriu, iar PSD, prin pozitia adoptata, arata ca prefera sa se mentina o astfel de discriminare decat sa se inceapa rapid corectarea situatiei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
O serie de proiecte de legi aprobate de Guvernul Nastase si aflate in dezbaterea Senatului au fost restituite institutiilor initiatoare, urmand ca Guvernul sa decida daca le va sustine sau nu in continuare.
Biroul National de Conducere al partidului a convocat la 5 februarie Consiliul National de Conducere, iar la 19 februarie un Congres extraordinar al PNTCD.
Guvernul Tariceanu este mult mai instarit decat cel al lui Nastase. Chiar daca premierul nu este cel mai bogat din echipa sa, el detine o avere care ii da, din acest punct de vedere, o autoritate apreciabila in fata multor ministri.
Botosaniul are in sfirsit prefect. Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu.
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
Ajunsa la guvernare, Alianta PNL-PD ameninta ca-i va zbura din functii pe toti aceia care, intr-un fel sau altul, au colaborat cu fostul partid de guvernamant.
Liberalul Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a declarat ieri ca nu este bine ca presedintii celor doua Camere ale Parlamentului sa fie schimbati din functie.
Dupa ce s-a declarat nemultumit de numirea democratului Silvian Ionescu in frunctea Prefecturii Capitalei - fapt care l-a determinat pe acesta din urma sa si demisioneze urgent din functie, Traian Basescu si-a completat el insusi staff-ul cu un personaj controversat:
Reprezentantii organizatiilor de revolutionari i-au solicitat ieri public presedintelui Traian Basescu sa-i demita din functii pe acei demnitari care au avut o implicare negativa in evenimentele din decembrie 1989.
Deputatul PSD Vasile Puscas a apreciat ieri ca intentia Guvernului de a obliga populatia sa-si declare averea reprezinta o tentativa a actualei Puteri de a-si legitima averile acumulate.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a devenit membru PNL o data cu preluarea conducerii diplomatiei romanesti. El sustine ca numai avand in spate un partid puternic poate sa-si indeplineasca misia.
Prima vizita in calitate de presedinte al Romaniei a lui Traian Basescu in judetul nostru a avut mai mult un caracter sentimental, decat unul care sa vizeze componente ale vietii administrativ-economice constantene.
Presedintele Traian Basescu a profitat de vizita sa la Constanta pentru a trece, miercuri seara, si pe la mama sa, care locuieste singura intr-un bloc de la intrarea in municipiu.
Comunitatea evreilor din Bucuresti a comemorat ieri martirii pogromului legionar din 21-23 ianuarie 1941. In memoria celor sase milioane de evrei ucisi in Holocaust au fost aprinse in mod simbolic sase lumanari.
Partidul Social-Democrat a luat decizia de a forma un grup pentru apararea drepturilor cetatenesti ca urmare a deciziilor recente ale actualei Puteri de a-i demite pe acei functionari publici numiti de PSD.
google-analytics.com