Cautare

215 de rezultate pentru "irimia lucia" (3.78 secunde)
- viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale - Liviu Dragnea - viceprim-ministru si ministru al Finantelor - Daniel Chitoiu - viceprim-ministru - Gabriel Oprea - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Daniel Constantin - ministrul Afacerilor Externe - Titus Corlatean - ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe - ministrul Apararii Nationale - Mircea Dusa - ministrul Justitiei - Mona Maria Pivniceru - ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice - Rovana Plumb - ministrul Economiei - Varujan Vosganian - ministrul pentru Societatea Informationala si Comunicatii - Dan Nica - ministrul Sanatatii - Eugen Gheorghe Nicolaescu - ministrul Educatiei Nationale - Remus Pricopie - ministrul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si a persoanelor varstnice - Mariana Campeanu - ministrul Fondurilor Europene - Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Transporturilor - Relu Fenechiu - ministrul Culturii si Cultelor - Daniel Barbu - ministrul Sportului si Tineretului - Nicolae Banicioiu - ministrul delegat pentru buget - Liviu Voinea - ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura - Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine - Dan Coman Sova - ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism - Maria Grapini - ministrul delegat pentru energie - Constantin Nita - ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica - Mihnea Cosmin Costoiu - ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul - Mihai Voicu - ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni - Cristian David - ministrul delegat pentru dialog social - Doina Adriana Pana.
Lucia Morariu, presedintele ANAT, este de parere ca eliminarea de pe plaje a stabilimentelor insalubre si fara autorizatii va fi primita favorabil de turisti in aceasta vara.
„Sunt solicitari in continuare pentru Egipt, multi romani preferand ca destinatie Sharm El Sheik“, ne-a spus, la randul ei, Lucia Morariu, director general al Eximtur.
Trebuie sa precizez ca autoritatile locale ne cam ignora, dar ne-am obisnuit deja cu aceasta situatie ”, a precizat presedintele ANAT, Lucia Nora Morariu.
Lucia Morariu, presedintele ANAT, a precizat ca se doreste un TVA de 9% la toate serviciile din turism. Nu se stie insa ce se va intampla in urmatorii ani (2007 - 2009).
Parintele trebuie sa se cazeze separat, la hotel", a explicat Lucia Morariu, presedintele ANAT. Trebuie spus ca in ultimii ani tot mai multe familii instarite isi trimit odraslele pentru doua-trei saptamani in Anglia, Franta, Germania sau Elvetia sa invete limba si sa intre in contact cu obiceiurile locului.
Asta este, suntem doar noi doi, singuri, nu ne ajuta nimeni ca nu avem copii si suntem amandoi prabusiti. Aproape ca ma obisnuisem cu greutatile, numai ca m-a lovit si pe mine boala", a spus Lucia Calin.
Aceste oferte sunt afisate de acestea inca din primavara, ne-a spus Lucia Morariu, vicepresedintele ANAT. Asa ca puteti alege cum sa va petreceti concediul, avand la indemana toate ofertele, inca inainte de inceperea sezonului estival.
Despagubiri doar pentru cei cu polita de asigurare In ceea ce priveste despagubirile pentru intreruperea sejurului, ele nu vor fi primite decat de cei care au incheiat o polita de asigurare turistica impotriva evenimentelor de acest tip, a declarat Lucia Morariu, prim-vicepresedinte ANAT, citata de NewsIn.
Faptele privesc returnari de TVA obtinute de firma SC AGROLUC SRL Almaj, ai carei asociati sunt Lucia si Dumitru Vladut, iar ca jurist figureaza fiica celor doi, pe nume Mirela Codleanu.
Romania a preluat ieri presedintia Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarea (ICPDR) de la Republica Moldova, iar in functia de presedinte a ICPDR a fost numit secretarul de stat din Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Lucia Ana Varga, anunta The Money Channel, care preia un comunicat al ministerului.
Lucia Marcu, reprezentanta Scolii Auto Santa din Oradea, ne-a declarat ca preturile practicate la ora actuala pe piata oradeana nu se vor schimba in urmatoarele doua luni, insa daca normele europene vor deveni obligatorii, posesorii de scoli de soferi vor fi nevoiti sa investeasca minimum 40.000 de euro pentru a se putea dota conform normelor, mai ales cu simulatoare performante si cu noi metode de examinare.
Nu stiu de el“, a spus Lucia Dumitru, care are o vaca si un vitel de care e tare mândra.
Prezenta la Oradea, vineri, pentru a discuta cu oamenii de afaceri bihoreni despre conditiile de mediu impuse de UE, Lucia Varga, secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile, a spus ca energia solara ar putea fi solutia ideala pentru asigurarea caldurii si chiar a iluminatului in institutiile publice bihorene din comune.
Se da recuperare, dar cand sa-ti iei zilele libere cand muncesti de dimineata pana seara si tot nu termini ce ai de facut?", ne-a declarat Lucia Basso, presedinta Sindicatului Grefierilor Galati.
În plus, secretarul de stat în MMDD, Lucia Varga, declara, în urma cu câteva zile: „Sper ca autoritatile locale sa dea dovada de responsabilitate si sa faca un mic efort pentru depunerea acestor proiecte, astfel încât cetatenii sa poata beneficia de conditii de viata mai bune.
Din "echipa lui Bolojan" fac parte, alaturi de liberali ca Lucia Varga, Mihai Manea, Dan Octavian sau Daniel Negrean, si nume cunoscute ale vietii publice locale, cum ar fi Hadrian Borcea, coordonator al SMURD Bihor, Paul Iacobas, director programe de turism la CRSE, Ramona Novicov, critic de arta si specialist in monumente istorice, Nicolae Morgovan, presedintele BNS Bihor, Dacian Palladi, consultant in afaceri, si Gheorghe Carp, managerul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu", pana nu demult potential candidat al PD-L pentru postul de primar.
Recomand tuturor romanilor sa profite de oferta OPTBR si sa se bucure de o vacanta de odihna si refacere in statiunile balneare din Romania" a declarat Lucia Morariu, secretar de stat in Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL).
Exista deja un interes in crestere al turistilor straini fata de posibilitatea practicarii acestei forme de turism in Romania", a declarat secretarul de stat in MIMMCTPL, Lucia Morariu.
Romania participa in perioada 8-11 aprilie, ca tara partenera, la Targul International de Turism de la Chisinau."Ne propunem sa sustinem operatorii de turism din Romania si Republica Moldova care ofera pachete mixte, cu atractii din cele doua tari, si sa le facilitam participarea gratuita la targurile internationale de turism la care participa Romania", a declarat secretarul de stat pentru Turism, Lucia Morariu.
google-analytics.com