Cautare

215 de rezultate pentru "irimia lucia" (2.76 secunde)
Obtinerea protectiei de denumire geografica ofera o serie de avantaje producatorilor, printre care faptul ca doar cei inregistrati pe lista de producatori mai pot realiza produsul respectiv dupa obtinerea siglei de calitate, potrivit directoarei executive a Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti (ONPTER), Lucia Romanescu.
Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru (PNL), il acuza pe vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Horia Irimia (PNL), de „imixtiune grosolana in activitatea administrativa a municipiului“, dupa ce Irimia ar fi initiat pe siteul sau un sondaj referitor la activitatea primariei.
988 lei, ceea ce reprezinta 10,26% din totalul vanzarilor de peste 7,4 milioane lei, a declarat presedintele Eximtur, Lucia Morariu (foto).
Persoana respectiva se numeste Lucia Barzaceanu, este necasatorita si locuieste in Targu Jiu.
Cele doua au fost modelele colectiei prezentate de brandul libanez Lucia Bella, in cadrul celui mai important targ de nunti din Romania, Expo Ideal Mariaj, care se desfasoara la Palatul Parlamentului in perioada 15-17 februarie.
"Dimineata am avut o intalnire cu liderul PIN Galati, Viorel Irimia, cu care sunt in discutii avansate.
La cafeneaua Van Gogh din Centrul Vechi al Capitalei a avut loc recent conferinta de presa cu tema cancerul ovarian, la care au participat Cezar Irimia si dr. ... Cezar Irimia:
Sezonul estival a fost deschis in mod oficial ieri, in prezenta secretarului de stat pentru turism Lucia Morariu.
Targul de bijuterie contemporana Autor se desfasoara pe 16 si 17 noiembrie la Sala Dalles din Capitala si include invitati speciali precum Maria Lucia Hohan, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Lucia Fitarau, specialistul Leon Clinique, te invata ce remedii naturale pot combate boala cuplurilor moderne. ... Lucia Fitarau, specialistul Leon Clinique sustine ca in cazul lor, mult mai eficiente ar fi tratamentele blande, naturale, care refac functionalitatea axului hipofizo-tireo-ovarian.
A socat in 2009, cand a anuntat ca divorteaza de Lucia Bubulac după ... Vestea divortului fostului ei sot a lasat-o rece pe Lucia Bubulac, prima doamna Crisan: ... Nu am ce comenta in ceea ce-l priveste", a declarat Lucia pentru Libertatea.
Presedintele FABCR, Cezar Irimia, avertizeaza:
Nu intamplãtor revin la povestea doctorului Cezar Irimia, cel care a indrãznit sã opereze o gravidã bolnavã de SIDA ce fusese azvarlitã ca o boarfã pe holurile spitalului de cãtre conºtiincioºii sãi colegi.
Nu intamplator revin la povestea doctorului Cezar Irimia, cel care a indraznit sa opereze o gravida bolnava de SIDA ce fusese azvarlita ca o boarfa pe holurile spitalului de catre constiinciosii sai colegi.
Secretarul de stat Lucia Morariu, din cadrul Ministerului Turismului si Iulian Bustiuc, de la Departamentul de Control al Guvernului Romaniei s-au aflat, ieri, la Constanta, unde au purtat discutii cu autoritatile locale si reprezentantii institutiilor deconcentrate, in vederea pregatirii, din timp, a sezonului estival 2008.
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
In judetul Bihor, PNL ii va avea drept candidati pe Marius Parv, Daniel Negrean, Lucia Varga (in foto), Claudia Vlas, Valeriu Boeriu pentru Camera Deputatilor, in timp ce pentru Senat vor candida Emil Bentan, Cornel Popa, Smaranda Scridon.
Nu cu multa vreme in urma, ni s-a prezentat tuturor Proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Legii 46/2008- Codul Silvic pe care ministrul de resort la acea vreme, doamna Lucia Varga, il transformase in modelul perfect de diletanta, de dezavantaje aduse economiei si pietei locurilor de munca si, deloc de trecut cu vederea, de aservire politica si, in final, de grosolana politizare.
Lucia Morariu, presedintele ANAT, ne-a declarat ca s-a trimis deja Agentiilor de turism prognoza meteo valabila pentru urmatoarele saptamani. ... Lucia Morariu a adaugat ca pana in prezent litoralul romanesc a inregistrat scaderi semnificative ale turistilor, fiind vorba de vanzari ale pachetelor turistice cu 40% mai scazute.
Cei aproximativ 450.000 de emigranti romani sint un dar pentru societatea spaniola si un motor pentru progresul economiei deoarece sint foarte bine educati, foarte muncitori si invata limba spaniola foarte repede, a declarat ieri, Lucia Frigar de la Ministerul Imigratiei din Madrid.
google-analytics.com