Cautare

215 de rezultate pentru "irimia lucia" (3.35 secunde)
Zona rurala a tarii noastre trebuie promovata si publicului roman, tot mai urbanizata€, a declarat Lucia Morariu, Secretar de stat pentru turism in MIMMCTPL.
La Baia Borsa (Maramures), unde exista pericolul unei poluari din cauza inundarii a doua iazuri de decantare pline cu steril si metale, s-a deplasat duminica si secretarul de stat in Ministerul Mediului, Lucia Ana Varga.
Oamenii sunt sfatuiti, indrumati si ajutati de noi", a precis Cornelia-Lucia Gligor, directorului Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bihor.
Probabil ca vor mai scadea usor mâine (astazi-n.r.)", a precizat Lucia Pana, de la o casa de schimb valutar.
Gheorghe Mencinicopschi - director general Institutul de Cercetari Alimentare, Lucia Romanescu de la Oficiul National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti si Gabriela Berechet - director general Centrul de Invatamant Turistic.
Dumitru Laurentiu Andrei, Director general adjunct Ministerul Finantelor Publice, Constantin Barbu, Director Asociatia Romana a Bancilor, Radu Negrea, Secretar general Asociatia Romana a Bancilor, Romulus Palade, Consilier Banca Nationala a Romaniei, Radu Constantin Ragea, Subsecretar de stat Ministerul Justitiei, Lucia Sanda Stoenescu, Consilier Banca Nationala a Romaniei.
S-a pus lacatul pe TVR si trebuie sa actionam ca atare", a spus Lucia Hossu Longin, membru al Consiliului de Administratie al TVR.
In 1988 ia fiinta Astra Make-Up, cu Simone Settimi (Director General al companiei) si sotia sa Lucia Menghella (astazi administrator) la conducerea firmei.
Cea de-a doua sa sotie a fost Lucia Radu, multipla campioana nationala si internationala la atletism, cu care s-a casatorit in anul 1958, la Paris.
Intre acestea se numara documentarul "Ipotesti, casa poetului", realizat de Lucia Hossu Longin, o productie TVR Cinema. Filmul este o invitatie in Tara de Sus a Moldovei, la "Memorialul Eminescu" de la Ipotesti.
Bucuria lui Catalin Crisan (45 de ani) ca a devenit tatic pentru a treia oara este umbrita de faptul ca fiica lui cea mare, Daria (12 ani), rodul iubirii cu fosta sa sotie Lucia Bubulac, nu vrea sa o cunoasca pe Lara, fetita lui din cea de-a doua casnicie.
Din 1975, Radu Gheorghe a jucat la unul dintre cele mai bune teatre din tara, Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, avandu-i colegi pe Marin Moraru, Mariana Mihut, Florian Pittis, Gheorghe Dinica, Victor Rebengiuc etc.
La succesul extraordinar al spectacolului de muzica si dansuri romanesti, alaturi de baletul OPEREI COMICE PENTRU COPII Bucuresti au contribuit solistii Roberta Enisor, Oana Serban, Lucia Racoveanu, Bogdan Serban și Jennyer Dumitrascu.
Ghidul nostru, doamna profesoara Lucia Ariton, ne-a indrumat printre acele opere arhitecturale, rostind din cand in cand cate-o curiozitate despre fiecare loc in parte.
A fost unul dintre discipolii actritei Lucia Sturdza Bulandra si al scriitorului Eugen Ionescu. Beligan este unul dintre numele majore ale teatrului romanesc, cu un repertoriu complex, clasic si modern.
A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale in anul 1961, avand ca examen de diploma rolul Agamita Dandanache din piesa O scrisoare pierduta de I.L.Caragiale, dupa aceea activand pe scenele de la Teatrul Tineretului (1961-1964), apoi la Teatrul de Comedie (1965-1968), la Teatrul Lucia S.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.
Potrivit Wikipedia, timp de 16 ani, a jucat pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu, dupa care s-a mutat la Bucuresti, unde a jucat la Teatrul Lucia Sturza Bulandra si a fost, ulterior, timp de 12 ani directorul acestui teatru.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
google-analytics.com