Cautare

215 de rezultate pentru "irimia lucia" (3.79 secunde)
Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Cezar Irimia, subliniaza ca, in cadrul acestei campanii, derulata in aceasta vara, in orasele mari, mai ales pe litoral si stranduri, se efectueaza testarea gratuita pentru depistarea precoce a MM.
Pana cand acest lucru nu va deveni realitate, vom considera ca "Nu am facut destul!" pentru femei', a declarat Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
S-a ajuns la o situatie de neacceptat pentru un stat membru al Uniunii Europene in care pacientii sunt tratati de judecatori si nu de sistemul medical. Presedinte APCR-Irimia Cezar-0723240223 Av.Dr.Dan Cimpoeru-0722272911
Florin Mihaltan - presedintele Societatii Romane de Pneumologie, Mariana Roman - castigatoarea campaniei din 2014, Marius Vintila - jurnalist radio si militant antifumat, Cezar Irimia - presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.
La randul sau, presedintele FABC, Cezar Irimia, atrage atentia ca, anual, in Romania, sunt diagnosticate peste 11.000 de cazuri noi de cancere pulmonare, dintre care reusesc sa supravietuiasca 1.000 de persoane.
La conferita de presa au mai luat parte, prezentand perspectiva pacientilor, Cezar Irimia - presedinte Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, Nicolae Oniga - presedinte Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania si Cristian Andriciuc - Federatia Asociatiilor Diabeticilor din Romania.
Cezar Irimia: Toate apelurile noastre catre decidenti au fost cu raspuns zero. Acest program va monitoriza foarte bine circuitul medicamentelor pe piata libera.
- Suntem recunoscatori pentru colaborarea pe care o avem cu World Ovarian Cancer Coaliton si asteptam cu nerabdare sa aflam care sunt rezultatele studiului si sa implementam, pentru prima data in Romania, un plan de actiune cu adevarat eficient pentru pacientele cu cancer ovarian, spune Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bonlnavilor de Cancer din Romania.
De aceea este deosebit de importanta colaborarea cu autoritatile publice din domeniul sanatatii si doresc sa salut pe aceasta cale pasii importanti facuti in ultima vreme pentru facilitarea accesului pacientilor romani la inovatia in medicina, a declarat Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania.
Cristina Constantinescu si Angel Irimia. Ai un animalut de companie? Un catel, o pisica, un papagal, sau poate un mic rozator?
Cu ajutorul medicilor pentru o depistare timpurie si cu noile Terapii introduse in tratamentul oncologic, trebuie inteles ca aceasta forma de cancer nu mai reprezinta o fatalitate, a precizat dl Cezar Irimia, Presedinte Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer De asemenea, dl Dr.
"Probabil ca din cauza starii psihice in care se afla a procedat la modificarea fisei de preanestezie" - asa este trecut in Ordonanta de clasare a dosarului mortii micutei Valentinei Irimia.
o alta pereche de gemene, clujencele Gabriela si Monica Irimia, Cheeky Girls, celebre mai degraba pentru scandaluri ireverentioase cu tenta sexuala si legaturi cu politicieni englezi decat pentru muzica propriu-zisa.
o alta pereche de gemene, clujencele Gabriela si Monica Irimia, Cheeky Girls, celebre mai degraba pentru scandaluri ireverentioase cu tenta sexuala si legaturi cu politicieni englezi decat pentru muzica propriu-zisa.
Irimia ABSENTI: Tira, Dujmovic (neretinuti in lot) ANTRENOR: Ovidiu Burca STADION: "Ion Oblemenco" Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti), A1: Marinescu Vasile (Bucuresti), A2:
Irimia Antrenor: Ovidiu Burca FCSB: Tarnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Djokovic, Ad. Sut, Olaru - Al. Baluta, Miculescu, Fl.
Grigore - De Moura, Bani, Ilic, D. Iglesias, Amzar - Ghezali, Abdallah Rezerve: Began, I. Rosu, Gregorio, Larrucea, Politic, Bordusanu, Giafer, C. Costin, Irimia
Irimia, Cr. Costin, Ghezali Absenti: Homawoo (accidentat) Antrenor: Zeljko Kopic U CLUJ (4-2-3-1): Iliev - Oancea, Masoero, B. Mitrea, Vatajelu - Simion, Doukoure - I.
In cursul zilei de ieri, la sediul Directiei de Ape Dobrogea Litoral a avut loc o sedinta pe tema delimitarii costiere, intalnire la care au participat atat reprezentantii DADL, mai multi primari din judetul Constanta, cat si secretarul de stat Lucia Ana Varga, respectiv prefectul judetului Constanta, Danut Culetu.
Ieri si astazi, Comisia pentru Protectia Marii Negre impotriva Poluarii desfasoara la Istanbul cea de-a 14-a editie a reuniunii extraordinare in care Romania este reprezentata de o delegatie a Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Ministerului Afacerilor Externe si Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" - Constanta, condusa de Lucia Ana Varga, secretar de stat in cadrul MMGA, membru din partea Romaniei al Comisiei pentru protectia Marii Negre impotriva poluarii.
google-analytics.com