Cautare

215 de rezultate pentru "irimia lucia" (3.22 secunde)
Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu. In prezent, ziarul este condus de Razvan Sindilaru si este editat de SC Standard Media SRL.
Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu. In prezent, ziarul este condus de Razvan Sindilaru si este editat de SC Standard Media SRL.
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, impreuna cu secretarii de stat Lucia Ana Varga, din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ionel Mantog, din Ministerul Economiei si Industriilor, au deschis cea de-a treia Conferinta Anuala pe Probleme de Mediu din Romania - Sectoarele Apa si Minerit.
Se pare ca prima semnalare, in spatiul romanesc, a unei aparitii care poate fi numita OZN, este cea identificata, de Dalila-Lucia Arama (paleograf principal la cabinetul de manuscrise al Bibliotecii Academiei Romane) in Letopisetul tarii Moldovei al lui Grigore Ureche.
Ministrul secretar de stat din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Lucia Varga, a participat ieri la intalnirea comandamentului litoral, pentru a urmari felul in care este aplicata strategia guvernamentala referitoare la turismul de pe malul Marii Negre.
Din aceste considerente, plus explicatiile oferite de secretarul de stat in cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Lucia Varga, potrivit careia "in zona Casino s-a descoperit o suprafata de 2,2 hectare de teren din care 1,8 hectare de plaja, vanduta pentru realizarea unor spatii de cazare", cazul a fost sesizat la Departamentul National Anticoruptie.
In legatura cu acest subiect, secretarul de stat in MMGA, Lucia Varga, a declarat ca plaja este domeniu public al statului si este gestionat de Administratia Nationala "Apele Romane".
In acest moment, desi cel mai dorit, de catre liberali, pentru functia de presedinte al ANT este Nicolae Buzdun, se ia totusi in considerare si o alta varianta - Lucia Morariu, din Cluj-Napoca, directorul general al agentiei Eximtur si prim-vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.
In acelasi timp, presedintele PSD Alba, Ioan Rus, a declarat ca inlocuitorul lui George Cristian Maior in Senat va fi Lucia Liliana Tomoioaga, presedinte al organizatiei de femei a PSD Blaj si unul dintre vicepresedintii filialei Alba a Partidului Social Democrat.
Vinovata de situatie s-ar parea ca este una din angajatele societatii, Lucia Saracila, dar pana nu se pronunta organele de ancheta nu poate fi sigur...
Candidata PD, Lucia Antonie, a primit 209 voturi, Nicolae Petre, candidatul PNG, a fost votat de 83 de persoane, Alexandru Popa, din partea PRM, a avut doar 40 de voturi, iar Alexandru Mateescu, candidatul PNTCD, a fost ales doar de noua persoane.
Astfel, au fost admisi in cursa electorala pentru Primaria Capitalei Alexandru Vladu (PPDR), Adrian Vilau (UPSC), Daniel Fuciu (PNGCD), Vasile Blaga (PDL), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Dinu Gheorghe (PPPS), Codrin Stefanescu (PC), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Cozmin Gusa (PIN), Dragos Frumosu (Uniunea Pensionarilor), Verginia Vedinas (PRM), Lucia Stanciu (Alianta Socialista), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Nicolae Varbanciu (PSR), Mariana Andrei (PRR) si Ioana Ion (PRE).
Acesta sustine ca "acei copaci, din zona Strazii Italiene, asigurau o protectie fonica pentru blocurile din jur si oxigenul pentru sute de persoane, asa cum rezulta din calculele facute de Lucia Varga.
Colegiul 3 - Bihor Est (Magesti - Alesd - Borod) Batalia electorala in acest colegiu se va da intre Hasas János (UDMR), Teodor Fericean (PSD-PC), Romulus Motoca (PDL), Lucia Varga (PNL) si Mariana Marinescu (PRM).
204, Lucia Cimpoieru, a sesizat faptul ca, in aceeasi zi, in timp ce se indrepta catre sectie, a fost amenintata de Dorian Varcan, de 41 de ani, din Dabuleni.
Pana acum, guvernul Boc nu a venit cu norme clare de protectie a digurilor si am fost nevoiti sa introducem legea in parlament", a spus deputatul PNL Lucia Varga in sedinta de plen.
Nu o spunem noi, ci o spune fostul secretar general al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, dar si cercetator la CNSAS, Lucia Hossu Longin.
PSD a primit 3 locuri, partidul alegandu-i pe Anne Juganaru, Cristian Nitulescu si Claudiu Brinzan, PNL tot 3 locuri, si anume Claudiu Saftoiu, Irina Radu si Lucia Hossu Longin, UNPR, UDMR si grupul minoritatilor primind cate un loc in CA, fiind alesi Nicoleta Nicolicea, Nagy Zoltan Levente si Raico Cornea.
"Alexandru Gancea "Traian Basescu Irefutabilul!" Mircea Dimitriu "Traian cel Mic!" Jan Pantelimon "Mascariciul Securitatii "Victor Iliescu "Socrul lui Sida." Andrei Anthagon "Traian DeGeaba" Calin-Mircea Monor "Basescu Divide et impera." Florentina Carlogea ‎"Dezbinatorul"Preot Eugen Tanasescu ‎"Romania este cel mai mare vapor pe care l-a condus vreodata."ST @Adica Vaporeanul " Mihai Sarca "Mascariciul" Prodaniuc Ioan Vasile "Basescu Mare Scofala"Walter Kleins "Chiorul de trista amintire !" Corbea Constantin "Traian cel suspendat si machitor" Suliuc Lucia "Basescu Maleficul "Antoneta Pipan "Base Jucatorul" Matilda Teodorescu "Basescu anticomunistul de Berevoiesti" Doina Marin "Basescu tradatorul de tara."Mica Dimitriu "Basescu Santajistul."Ionel Stoian"CANCERUL!"Marilena Bara "Basescu beat chior!"Cristian Lazar " Strimbul sau RautaciosuL" Vasile Daniel Predescu "Cel mai prost conducator pe care l-au avut vreodata romanii." Sorin Briciu " Despot Voda " Maximilian Mendelsohn "Traian Nimicitorul!
Va mai mirati de ce incompatibilii neamului sunt chiar doua dintre cele mai integre - si cu adevarat anticomuniste - persoane din Romania, Mircea Diaconu si Lucia Hossu Longin?
google-analytics.com