Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (2.97 secunde)
Mai importanta decat orice speculatii privind modul in care se vor distribui voturile catre cei doi finalisti cred ca este intrebarea cardinala a acestor zile - si anume daca va fi reconfirmata sau nu coalitia de 65% dintre PSD, PNL, UDMR si Grupul minoritatilor?
PD-L a sustinut ca este necesara constituirea unei majoritati parlamentare in care sa intre PD-L, PNL, UDMR, grupul minoritatilor nationale si grupul parlamentarilor independenti.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
'Pe la inceputul anului 2008 scriam cateva lucruri dure despre PSD si despre balamucul din partid, despre imbecila lupta pentru putere dintre indivizi, despre "grupul de la Cluj" si despre tradari, despre lipsa de ideologie, despre democratia de fatada, despre lasitati.
Prevederile din Regulamentul Senatului referitoare la revocarea din functie a presedintelui acestui for legislativ au fost declarate neconstitutionale, prin decizia 601 din 2005 a CC, care a motivat ca revocarea acestuia nu poate fi ceruta decat de grupul parlamentar din care face parte.
Social-democratul Marian Sarbu a trecut ieri la independenti, iar deputatul social-democrat Viorel Balcan si-a inregistrat tot ieri demisia din grupul parlamentar PSD si inscrierea in PD-L.
Reprezentantii PSD si PC au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor, la fel ca si delegatia PNL.
Grupul independentilor din Senat cere sanctionarea lui Mircea Geoana pe motiv ca nu respecta regulamentul.
Mai grav, insa, grupul lui Oprea pregateste faza a doua a atacului la PSD si PNL, mai precis dezertarile de alesi locali.
In acest moment grupul PSD din Camera Deputatilor numara 93 de membri, fata de 114 in decembrie 2008 (pe locul Danielei Popa urmeaza a avea loc alegeri partiale, iar Ioan Damian a figurat o scurta perioada la independenti si apoi a revenit in PSD).
Grupul senatorial PSD+PC a organizat o intalnire, marti 13 aprilie 2010, cu reprezentantii sindicatelor cadrelor militare pe tema Legii unice a pensiilor propusa de Guvernul Romaniei, informeaza un comunicat al grupului parlamentar. ... Grupul senatorial PSD+PC dezaproba intentia Guvernului de a reduce pensiile cadrelor militare.
Eu o astept cu toata deschiderea la grupul parlamentar al PDL. Activitatea de parlamentar este diferită de cea politica in sensul organizatoric.
Senatorii PSD si-au exprimat pozitia fata de ceea ce s-a intamplat, miercuri, in sedinta plenului, afirmand ca atat PD-L, cat si Grupul Independentilor au un interes in votarea cat mai rapida a legii, blocand adoptarea amendamentelor propuse de Grupul PSD+PC.
'Grupul parlamentar PSD din Senatul Romaniei a decis sa se retraga din plenul Senatului, din respect fata de pensionari, dupa ce principalul amendament prin care se stabilea ca punctul de pensie sa nu poata fi mai mic de 45% din salariul mediu brut pe economie a fost respins prin votul coalitiei PD-L-UDMR-Independenti, grupul PSD refuzand categoric sa fie partas la genocidul pregatit pensionarilor.
In Iasi, grupul nemultumitilor este condus de senatorul Mihaela Popa existand suspiciuni ca pozitiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, sunt dirijate din umbra de Popa.
Grupul parlamentar PSD+PC din Senat a transmis un Comunicat de presa intitulat "Puterea portocalie - surda la strigatele disperarii poporului roman", pe care il puteti citi in continuare.
Valorile partidului sunt la ei si numai la ei asa cum bogatiile tarii sunt la grupul de la guvernare si numai la el. Grupul voiajor e viitorul pentru ca Romania are nevoie de pedelism proaspat pentru inca vreo trei decenii.
"Calin Potor, din 16 august, nu va mai face parte din grupul PDL si si-a anuntat trecerea in zona sa-i zicem independenta a Parlamentului. ... Chereches trecuse de la PSD la PNL in primavara acestui an, dupa cateva luni petrecute in grupul independentilor.
trec la grupul popular ci vreau sa raman in grupul liberal. Ce spune Basescu despre mine in 2004 este in totala discordanta cu ce a spus ulterior".
Povestile cu grupul Elena Udrea, cu grupul tinerilor, nu sunt adevarate. Sunt oameni mai obisnuiti sau nu cu disciplina de partid.
google-analytics.com