Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (4.09 secunde)
"Voi depune maine plangeri penale impotriva liderului si viceliderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu si, respectiv, Valeriu Tabara, pentru faptul ca au comis o infractiune in Parlament, prin care m-au scos din grupul PD si incearca sa ma inlocuiasca si din functia de presedinte al subcomisiei pentru spatiu", a declarat Nistoran.
Grupul de utilaje a reusit in seara zilei de 5 ianuarie a.c. ... Grupul de utilaje a fost dirijat si supravegheat de directorul general al RAJDP Constanta si de presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu.
Grupul de utilaje a reusit in seara zilei de 5 ianuarie a.c. ... Grupul de utilaje a fost dirijat si supravegheat de directorul general al RAJDP Constanta si de presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu.
El a afirmat ca Norica Nicolai are legaturi de afaceri cu oameni anchetati de DNA sau deja trimisi in judecata - grupul de afaceri Tender, d-l Patriciu si grupul Banca Transilvania, cu d-l Marius Nicoara, toti trei anchetati de DNA", a aratat presedintele Consiliului Judetean Cluj.
Candidatul PNT-CD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat ca este mai inalt decat seful statului, avand 1,75 metri, si i-a adus aminte acestuia ca i-a fost avocat in dosarul Flota si a facut parte din grupul celor cinci colaboratori directi ai lui Traian Basescu in campaniile din 2004.
Dan Grigore a fost ales deputat de Ialomita pe listele PRM, a activat la grupul parlamentar al acestei formatiuni pana in iunie 2005, dupa care a devenit independent, iar din februarie 2006 a decis sa faca parte din grupul parlamentar al PDL.
"Nu am avut si nu vom avea nicio discutie cu A'Grupul de la ClujA' privind trecerea de la PSD la PDL.
Romania are 35 de deputati, dintre care doi sunt din Galati - Constantin Dumitriu, care face parte din Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si din Grupul Partidului Popular European si al Democratilor Europeni, si Adriana Ticau, afiliata Grupului Socialist din Parlamentul European.
Din cauza conflictului creat de depunera candidaturii lui Miron Mitrea grupul senatorial a intrat intr-o pauza de consultari urmand ca ulterior sa transeze aceata problema.
Romanii sunt uniti la vot Studiul analizeaza si voturile europarlamentarilor din punct de vedere al loialitatii fata de tara din care provin si fata de grupul politic de care apartin.
Romania este singura tara din grupul sau regional (denumit UE+, care include statele UE plus Islanda, Norvegia, Elvetia si Israel) indica in proportie atat de mare parlamentul drept cea mai corupta institutie, Lituania si Israelul inregistrand 23% pareri negative, Bulgaria - 21%, Cehia - 12%, iar restul tarilor europene - sub 10%.
Vass a respins luni acuzatiile aduse de Elena Basescu, conform carora ea ar fi in spatele demersului eurodeputatului ungar Laszlo Surjan care, intr-o scrisoare adresata membrilor PPE, se exprima impotriva primirii fiicei presedintelui Basescu in grupul popularilor europeni.
Vass a respins luni acuzatiile aduse de Elena Basescu, conform carora ea ar fi in spatele demersului eurodeputatului ungar Laszlo Surjan care, intr-o scrisoare adresata membrilor PPE, se exprima impotriva primirii fiicei presedintelui in grupul popularilor europeni.
Elena Basescu a fost acceptata fara nici o obiectie si in unanimitate ca membra a grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, iar Marian-Jean Marinescu a fost reales vicepresedinte al acestui grup, informeaza un comunicat de la grupul PPE.
Nici unul dintre cele doua mari partide - conservatorii din PPE si socialistii - nu are majoritatea in PE, iar grupul lui Verhofstadt va fi de neocolit in luarea deciziilor. ... Cele mai mari contributii la grupul sau sunt liberalii germani, cu 12 alesi, si britanicii, cu 11.
Reamintim ca grupul parlamentar al PD-L a solicitat la inceputul lunii iulie inceperea urmaririi penale impotriva fostului premier Calin Popescu-Tariceanu, pe motiv ca a semnat o Hotarare de Guvern prin care zacamintele nationale puteau lua alta destinatie decat in interesul Romaniei.
"In general, toti colegii din grupul parlamentar ne-au cerut sa venim cu doua proiecte de legi, le si avem facute. Marti, la grupul parlamentar, le dam publicitatii", a spus Hrebenciuc.
"Intreg grupul ministerial al PSD este astazi in masura sa-si anunte demisia", a spus Mircea Geoana.
Macar acum, Traian Basescu stie un lucru sigur: daca nu iese din nou presedinte, are rezervat un loc in grupul umoristic Divertis.
Ea a spus ca sotia presedintelui, Maria Basescu, a fost singura din grupul de sustinatori ai lui Basescu care, in timpul dezbaterii electorale de sambata, de la Cluj-Napoca, nu l-a aplaudat pe Traian Basescu.
google-analytics.com