Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (3.41 secunde)
Viorel Micula a declarat cu aceasta ocazie ca distinctia il onoreaza si este una foarte importanta, desi el a recunoscut ca in ultima perioada firmele din Grupul European Drinks au primit foarte multe premii din partea asociatiilor profesionale si ale oamenilor de afaceri din Romania.
Viorel Micula a declarat cu aceasta ocazie ca distinctia il onoreaza si este una foarte importanta, desi el a recunoscut ca in ultima perioada firmele din Grupul European Drinks au primit foarte multe premii din partea asociatiilor profesionale si ale oamenilor de afaceri din Romania.
La dispozitia directorului general Constantin Olteanu, care este si patronul societatii Total Service International, (partenerul constantean caruia Grupul Renault a facut greseala sa-i concesioneze comercializarea propriilor modele de autovehicule), autoturismul Renault Megane Sedan cu numarul de inmatriculare B35EGG, aflat in contract de leasing pentru firma beneficiara Bosfor Eurostil SRL Constanta, reprezentata de asociatii Ali Danis si Zekeriya Sadak, a fost sechestrat in cursul zilei de ieri, in incinta show-room-ului Dacia-Renault-Nissan, unde proprietarii o lasasera pentru a i se efectua o revizie de rutina.
Firma Mahindra&Mahindra (M&M) si grupul Tata, ambele din India, sunt interesate sa preia societatea Tractorul Brasov, potrivit editiei electronice a cotidianului “Economic Times“, publicat la New Delhi.
Grupul german TUI isi va intensifica prezenta pe piata romaneasca prin deschiderea unei reprezentante la Mamaia si implicarea directa in diferite proiecte din turism, inclusiv de investitii, in baza unui acord cu autoritatile romane din domeniu.
“Grupul italian Gavazzi Steel pune la cale un proces la ICSID“, scrie prestigiosul cotidian. ... El spune ca, mai mult decat atat, noul Cabinet a vandut saptamana trecuta fabrica de otel “recuperata“ de la grupul italian.
Grupul german Preis - Daimler a depus la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) o scrisoare de intentie pentru achizitia societatii brasovene producatoare de tractoare.
In ceea ce priveste tranzactiile incheiate cu compania ceha CEZ si grupul german E.ON, pentru trecerea in proprietate privata a Electrica Oltenia, respectiv Electrica Moldova, Seres a estimat ca finalizarea privatizarii ar putea avea loc la toamna.
Incepand de ieri si pana in data de 21 august a.c., Grupul Rompetrol prin divizia sa Rompetrol Ouality Control, in parteneriat cu organizatia ecologista „Mare Nostrum” va pune in practica un proiect ce vizeaza monitorizarea calitatii apelor de imbaiere si a aerului din zona nordica a litoralului, precum si informarea cetatenilor asupra rezultatelor analizelor efectuate, a aratat ieri Ovidiu Constantinescu, purtatorul de cuvant al Grupului Rompetrol, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotelul „Albatros” din Mamaia.
Grupul de inventatori acuza conducerea societatii ca nu respecta clauzele din contractul de cesiune al unei inventii. ... Inventatorii sustin ca pana la privatizare, contractul de cesiune a fost respectat, insa dupa preluarea Petrotub de catre Grupul LNM nu si-au mai primit banii prevazuti in contract.
Reprezentantii companiei americane General Motors (GM) au confirmat ca grupul negociaza cu Guvernul Romaniei preluarea pachetului majoritar de actiuni la Daewoo Automobile Romania (DWAR), relateaza Mediafax.
Referitor la taxele si la impozitele la bugetul de stat trebuie sa precizam ca, in 2004, Grupul de firme European Drinks a platit in contul taxelor si al impozitelor aferente anului fiscal 3.325 de miliarde de lei, fiind cel mai mare contribuabil privat la bugetul statului din domeniul industriei alimentare si unul dintre cei mai mari din Romania.
Astfel, grupul a transmis Guvernului roman o scrisoare de intentie pentru preluarea uzinei Daewoo de la Craiova, pentru a suplimenta capacitatea de fabricatie a modelului Dacia Logan, relateaza publicatia franceza „La Tribune“, citata de Mediafax.
Sistarea livrarilor de gaze a avut loc in aceeasi zi in care Rusia a preluat presedintia G8, grupul celor mai industrializate tari din lume.
Cotidianul britanic il citeaza pe Nick Reilly, directorul executiv al GM Daewoo, divizia pentru Coreea de Sud a producatorului american, care sustine ca grupul nu are nevoie sa cumpere fabrica de la Craiova, unitate cu 3.600 de angajati.
"L-as ruga pe domnia sa sa ne precizeze care sint grupurile de interese pentru ca anumiti binevoitori vor arata in permanenta cu degetul catre Seres, catre Voiculescu, din partidul caruia este Seres, si acesta ar fi grupul de interese care se invirte in jurul MEC ", a precizat demintarul.
Grupul de firme detinut de omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu va investi in acest an aproximativ 18 milioane de euro pentru constructia unei fabrici de biodiesel.
Grupul de firme PROFESSIONAL CONSULTING a luat fiinta in anul 2002, fiind fondat de cativa specialisti cu experienta in sistemul finantelor publice, reusind in scurt timp sa devina lider regional in domeniul prestarilor de servicii financiar-fiscale si contabile.
Totusi, suma ar putea fi modificata de Guvern prin decizia de aprobare a vanzarii catre grupul italian ENEL, a declarat ieri la Bucuresti directorul general al ENEL, Fulvio Conti.
AŸi asta pentru ca grupul de firme Alpine nu a dovedit ca detine toate utilajele, echipamentele, mijloacele de productie si de transport necesare.
google-analytics.com