Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (3.92 secunde)
Grupul de lucru pentru reforma instutionala si europeana va avea ca obiect redactarea in detaliu, punerea in dezbaterea formatiunilor politice componente si in dezbaterea publica, implementarea, monitorizarea si raportarea periodica a stadiului realizarii obiectivelor legate de reinstaurarea mecanismelor democratiei parlamentare, reformarea institutiilor statului, refacerea rolului si prestigiului Parlamentului, depolitizarea justitiei, reforma constitutionala si implicarea Romaniei in deciziile UE.
Alexandru Peres, PDL, vicepresedinte al Senatului, afirma, pentru Inpolitics, ca "Potrivit regulamentului Senatului, grupul care il numeste pe presedintele acestei Camere il poate si retrage din functie. Ori, Mircea Geoana a fost numit de grupul PSD+PC.
Acum, conform discutiei, o va indeplini domnul Dan Voiculescu, care detinea aceasta functie de vicepresedinte al Senatului si atunci cand se afla in grupul PSD. E normal ca acum, venind in grupul PNL, sa-si pastreze aceasta pozitie", a explicat Crin Antonescu.
"Grupul PPE spera ca, in interesul transparentei si al eficientei, Consiliul va inmana acest document Parlamentului European, pentru informare, cat mai curand posibil", subliniaza Joseph Daul intr-o scrisoare trimisa lui premierului Ungariei, Viktor Orban.
In Senat vom incerca sa discutam cu grupul UDMR pentru a gasi o solutie constitutionala si logica in asa fel incat CSM sa nu reflecte vointa politica a PDL, ci un organism care sa garanteze independenta justitiei‘, a afirmat Ponta.
Grupul asta de reformisti sovietici. ... • Grupul asta de reformisti sovietici....ei poa‘ sa spuna: nu-l alegeti pe Solomon si 90% din partid trebuie sa nu-l aleaga ca spune o minoritate.
Grupul asta de reformisti sovietici. ... Si cand in grupul asa zisilor reformisiti e un fost ministru de justitie mi se pare inacceptabil.
Liderul socialistilor europeni, Martin Schultz, ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D, a declarat Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz.
Hol de transmisiuni pentru pedelisti la grupul PSD. In timpul sedintei Biroului Permanent al PSD, de la grupul de la Camera, mai multi deputati PDL au venit sa faca transmisiuni la televiziunile de stiri, beneficiind astfel de camere de luat vederi instalate pentru direct in fata grupului PSD.
Sergiu Nicolaescu a anuntat grupul PSD din Senat ca nu mai demisioneaza. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca senatorul Sergiu Nicolaescu, care demisionase din PSD luni dupa-amiaza, si-a anuntat, miercuri colegii ca a revenit asupra deciziei.
In sedinta de luni, senatorul Serban Radulescu si-a anuntat demisia din grupul parlamentar al PDL, afirmand ca face acest lucru "nu cu bucurie", demersul sau ducand la pierderea de catre coalitie a majoritatii in Senat.
Cei 70 de angajatori contactati de catre organizatori au venit cu o oferta diversificata de locuri de munca, aducand la standuri atat somerii inregistrati si pe cei de lunga durata, cat si persoane neinregistrate pana in prezent, care pot face parte din grupul tinta al proiectului MACS NV.
Olguta Vasilescu a mentionat ca semnatura ei apare pe initiativa legislativa dintr-o eroare a consilierilor de la grupul PSD din Senat. "Acum doua saptamani, doamna Andronescu a propus in grupul nostru din Senat un proiect de lege privind organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat.
Am inteles ca peste Ocean s-a recomandat liderul Opozitiei", au declarat, pentru "Gandul", surse din grupul parlamentar al PSD de la Senat. Victor Ponta a evitat sa faca orice comentariu dupa discutia din grupul parlamentar de la Senat.
grupul parlamentar care a propus la inceputul sesiunii presedintele Senatului are oricand dreptul sa retraga aceasta nominalizare si sa faca o alta nominalizare.
grupul parlamentar care a propus la inceputul sesiunii presedintele Senatului are oricand dreptul sa retraga aceasta nominalizare si sa faca o alta nominalizare.
decizia de luni a BPN, luata cu unanimitate de voturi, precum si decizia luata de grupul senatorial nu se vor schimba", a precizat el.
Dar aici nu e vorba de puterea mea, aici este vorba despre un partid care, ca sa fie eficient, trebuie sa isi ia niste decizii statutare - eu nu am luat de capul meu acea decizie, ci am discutat-o in BPN si in grupul de la Senat - si mai ales trebuie sa fie consecvent.
Ion Iliescu nu a ezitat sa il atace pe Cosmin Gusa si nu a uitat "Grupul de la Cluj" care l-a sprijinit pe Mircea Geoana sa devina presedinte al PSD la Congresul din aprilie 2005, actiune ale carei efecte "le traim si astazi".
Cum cei de la Putere nu au pentru moment identitate ideologica (va amintiti cum PDL a trecut peste noapte de la stanga la dreapta, din grupul socialistilor europeni in grupul popularilor din PE), va fi nevoie si de putina sare iodata si piper ideologic.
google-analytics.com