Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (8.34 secunde)
Raportul S&P arata ca Grupul Rompetrol a obtinut anul trecut rezultate financiare foarte bune. Profitul operational (EBITDA) a crescut la 164 milioane dolari in 2005 de la 94 milioane dolari in 2004.
Doi reprezentanti de frunte ai Mittal Steel Galati, printre care si directorul financiar, Surojit Gosh, s-au intilnit, joi dupa-amiaza, cu oficialii Ministerului Economiei si Comertului pentru a discuta pe tema preluarii Electrocentrale de catre patronul Combinatului, respectiv grupul financiar Mittal Arcelor.
Grupul francez Union Investitii a demarat ieri constructia celui de-al doilea Euromall din Romania, valoarea totala a investitiei cifrindu-se la 45 de milioane de euro. ... In compensare, grupul francez s-a obligat sa construiasca o parcare moderna in apropierea noilor blocuri ANL din zona.
Grupul European Drinks, detinut de fratii Viorel si Ioan Micula, are o cifra de afaceri anuala de peste 500 de milioane de euro, avand activitati in mai multe sectoare, printre care cel alimentar, productia de bauturi alcoolice si sucuri, dar si in domeniul hotelier si media.
Printre romanii care isi extind afacerile in sfera combustibilului se numara grupul Porumboiu, care investeste aproximativ 18 milioane de euro la Bacau, in timp ce Rompetrol si Argus Constanta si-au propus realizarea unor instalatii de productie a biodieselului, cu investitii de 19 milioane de euro, respectiv zece milioane de euro.
Obiectivul realizat de grupul de firme Profiland, condus de omul de afaceri galatean Andrei Lisinschi, reprezinta o fabrica de producere a biodiesel-ului in baza procesului de esterificare a uleiurilor vegetale.
Daewoo Automobile Romania a fost infiintata in 1994 ca societate mixta creata de Automobile Craiova si grupul sud-coreean Daewoo. Grupul Daewoo a intrat in 1999 in faliment, fiind cumparat partial de General Motors, care insa a refuzat sa preia si fabrica din Romania.
Grupul a mai anuntat ca va construi anul viitor o linie de productie a parbrizelor, pentru care va investi 50-70 de milioane de euro, principalul potential client fiind grupul Renault, si ca va aloca 25 de milioane de euro pentru o unitate de tratare termica a geamurilor utilizate in constructii.
Banca Comerciala Romana (BCR) si actionarul sau majoritar, grupul austriac Erste Bank, analizeaza oportunitatea deschiderii unei banci specializate in finantari pentru locuinte, a declarat ieri Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR, citat de Mediafax.
Institutia financiara europeana va prelua de la grupul german cate 9,8% din actiunile unor companii hol-ding in domeniul energetic, controlate de E.ON si care detin la randul lor pachetele majoritare la cei doi distribuitori.
"Acum o luna, un vicepremier chinez aflat in vizita in Romania a vizitat si Grupul Alexandrion. Ceea ce demonstreaza o recunoastere a contributiilor aduse de Grupul Alexandrion la dezvoltarea relatiilor sale cu China in domeniul comertului", a spus Xu Jian.
Contractul de privatizare a companiei Electrica Muntenia Sud va fi semnat azi cu grupul italian Enel, la sediul Guvernului, potrivit unui anunt al Autoriatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), preluat de Mediafax. ... Grupul italian detine in Romania alte doua filiale Electrica, Dobrogea si Banat, preluate la pachet in 2004.
Astfel, grupul de monitorizare creat in acest sens include reprezentanti ai AOAR, ai societatii civile, ai patronatelor, sindicatelor, ai mediului de afaceri si ai bancilor.
Grupul asiatic a mai semnat recent un parteneriat cu Renault si Nissan pentru a deschide o uzina la Chennai, în sudul Indiei, unde 400.000 de vehicule ar trebui sa fie produse pe an cu începere de la jumatatea lui 2009. Primele adeverinte de actionar la TranselectricaLuni vor fi acordate la Bursa de Valori Bucuresti primele adeverinte de actionar la Transelectrica oferite fostilor proprietari, informeaza The Money Channel.
Comisia de privatizare a constatat ca documentele depuse de Ford corespund cerintelor, astfel ca joi au inceput negocierile cu grupul american pentru vanzarea fostei uzine Daewoo de la Craiova, al treilea mare producator auto la nivel mondial, angajandu-se la investitii directe de 675 de milioane de euro, a declarat ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu.
Grupul indian a depus anterior o oferta pentru Tractorul in cadrul procesului esuat de privatizare. ... Grupul Mahindra, una dintre primele zece companii din sectorul industrial din India, produce tractoare, vehicule utilitare usoare si componente auto.
Directorul general al societatii, Teodor Chirica, a declarat ca grupul 1 de la Cernavoda este planificat sa fie oprit in primavara anului viitor, perioada in care va fi efectuata revizia si posibile reparatii la turbogenerator, precizand ca nu este nici o problema la turbina reactorului, ci de o operatiune normala de revizie.
Informatia care a declansat procedura de monitorizare în vederea adoptarii deciziei de suspendare a fost difuzata în jurul orei 13.17, pe un canal de stiri TV.Bursa de Valori Bucuresti a suspendat tranzactiile cu cele trei companii din Grupul Rompetrol, listate pe piata de capital româneasca, la ora 13.22.
Renault va prezenta in noiembrie modelul automobilului experimental Logan Renault eco2, realizat la fabrica din Pitesti a companiei franceze, la evenimentul Challenge Bibendum organizat la Shanghai de grupul Michelin, a anuntat constructorul auto.
Grupul firmelor care graviteaza în jurul afacerilor din minerit a mai reusit sa dea o lovitura bugetului de stat, pe care l-a pagubit cu peste 530 de miliarde de lei vechi. ... Societatea care a achizitionat utilajele nu este straina de grupul de interese economice din Gorj.
google-analytics.com