Grupul senatorial PSD+PC a organizat o intalnire, marti 13 aprilie 2010, cu reprezentantii sindicatelor cadrelor militare pe tema Legii unice a pensiilor propusa de Guvernul Romaniei, informeaza un comunicat al grupului parlamentar. Senatorii PSD dezaproba intentia Guvernului de a reduce pensiile cadrelor militare si i-au asigurat pe reprezentantii sindicatelor de sprijin in plan legislativ.
Intrevederea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, presedintele Senatului, si Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC. Au dat curs invitatiei reprezentantii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Ordinului Militar din Romania, Federatiei Militarilor din Romania, Asociatiei Nationale Democratice de lupta impotriva coruptiei, Sindicatului Independent AVIAS.
Senatorii PSD din Comisia de munca, Comisia de aparare, Comisia de buget - finante, Comisia pentru cercetarea abuzurilor si Comisia pentru drepturile omului au discutat, impreuna cu invitatii, problemele cele mai importante referitoare la Legea unica a pensiilor.
De asemenea, s-au adus in discutie amendamentele formulate si depuse de catre senatorii PSD pe aceasta tema.
Grupul senatorial PSD+PC dezaproba intentia Guvernului de a reduce pensiile cadrelor militare. Senatorii prezenti la intalnire i-au asigurat pe reprezentantii sindicatelor de intregul sprijin parlamentar pentru adoptarea legii sub o forma care sa cuprinda solutiile adecvate la problemele acestora, se mai arata in comunicat.