Cautare

354 de rezultate pentru "ecuatorul termic" (2.69 secunde)
Centralele din cartierele Victoria II si Popa Sapca nu vor mai produce agent termic din aceasta iarna. "Adunarea generala a asociatiilor de proprietari din cele doua cartiere a decis ca nu mai au nevoie de serviciile celor doua centrale.
PRM condamna de asemenea cresterea nejusitificata a pretului afentului termic, dovada, in opinia sa a modului cel putin neprofesionalist prin care s-a realizat privatizarea Petrom.
Banii rezultati din licitatie vor fi folositi de primarie pentru finantarea cotei pe care Consiliul Local Mangalia trebuie sa o dea pentru subventia agentului termic.
Totodata, directorul comercial al Rominterm, firma furnizoare de agent termic la Mangalia, a prezentat un raport al activitatii pe anul in curs, precum si proiectele societatii pentru urmatorii trei ani, perioada in care se urmareste investirea a circa 90 de milioane de lei in reabilitarea centralelor termice, a retelelor termice, a contorizarii individuale a consumatorilor casnici si a izolarii termice a locuintelor.
Acest lucru este o consecinta a reabilitarii tuturor centralelor termice si a retelelor de distributie a agentului termic la nivel local, dar si a montarii de aparatura de co-generare si utilizare a energiei solare.
Spre exemplu municipalitatea trebuie sa plateasca agentul termic, sume ce trebuie achitate de Primarie, iar in aceste sume nu intra si banii primiti de la Guvern”, ne-a declarat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Mitica Dudau.
Cu alte cuvinte, din cauza rau-platnicilor, toti craiovenii de la blocuri vor avea de suferit, deoarece temperaturile cu care le vor fi virat agentul termic va fi la parametri minimi.
modelul copertinelor pentru masini, programul de reabilitare termica a blocurilor, problemele la conductele de recirculare a apei calde, neregulile tehnice care scad confortul termic in apartamente, mansardarile, aleile neasfaltate si gunoaiele de pe Dealul Cetatuia.
"In ultima vreme, in municipiul Constanta, cetatenii au inceput sa isi reabiliteze termic (majoritatea, individual) apartamentele in care locuiesc, fapt care a determinat ca blocurile sa arate destul de "peticit".
Cele mai tari declaratii ii apartin, la finalul acestor sapte zile, reprezentantului local al Partidului Ecologist Roman, Romeo Candea, care, nefiind ocupat cu grija europarlamentarelor, partidul sau neparticipand la acest scrutin, indeamna populatia la economie cand vine vorba de agent termic, dar este suparat pe directorul SC Apaterm ca a facut economie ca pe vremea lui Ceausescu si da caldura abia de la 1 noiembrie.
reducerea costurilor de intretinere cu incalzirea, diminuarea efectelor schimbarilor climatice, cresterea independentei energetice prin reducerea consumului de combustibil folosit la producerea agentului termic pentru incalzire etc.", este de parere reprezentantul Primariei Craiova in domeniu, Marian Giubelan.
• In aceste conditii putem spune ca la iarna va creste numarul restantierilor la plata facturilor la incalzire, precum si numarul deconectarilor la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic si apa calda, aplicandu-i-se astfel ultima lovitura, respectiv lovitura de gratie, cu care vom compromite definitiv orice sansa pentru Sistemul centralizat de alimentare cu apa si caldura, cu atat mai mult promovarea tehnologiei de cogenerare de inalta eficienta.
Conform planurilor, campusul scolar ar fi inclus doua corpuri de cladire cu 48 de sali de clasa, un camin internat cu 300 de locuri de cazare, o cantina, 15 garsoniere pentru cadrele didactice, ateliere scolare, o sala de sport cu o baza sportiva pentru activitati in aer liber si un punct termic.
Diferente mari intre pretul platit de populatie si costul real al agentului termic acoperite prin subventie sunt inregistrate si pentru energia termica furnizata de CET Braila (165,30 lei/Gcal fata de 351,31 lei/Gcal), RAM Buzau (185,24 lei/Gcal fata de 439,28 lei/Gcal), RA Termoficare Cluj (165 lei/Gcal fata de 347,04 lei/Gcal), Uzina Electrica Zalau (130 lei/Gcal fata de 460,42 lei/Gcal), Dalkia Alba-Iulia (129,64 lei/Gcal fata de 512,28 lei/Gcal) sau RADET Bucuresti (119 lei/Gcal fata de 298,62 lei/Gcal).
In cateva zile, furnizarea agentului termic va fi reluata la toate asociatile ce nu inregistreaza datorii, astfel ca inca o data fac apel la populatia orasului sa-si achite datoriile restante", a declarat Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova.
Este vorba, pe de o parte, de majorarea de la 16 la 22% a pierderilor in retelele de distributie a agentului termic ale Regiei de Termoficare, pierderi care se suporta de cetateni, iar pe de alta parte - de cresterea pretului gigacaloriei la 280 de lei.
Insa au aparut tot felul de discutii cu privire la randamentul termic al cladirii si in felul asta am tot pus zidarie.
In aceasta situatie, chiar daca ar recupera toate creantele de la debitori, Termoficarea tot n-ar acoperi propriile datorii catre furnizorii de agent termic, gaze si electricitate.
Astfel, cresterea accizelor se va face de 1 aprilie, in loc de 1 iulie 2005. De la 1 iulie, energia electrica, gazele naturale si agentul termic vor intra, de asemenea, in regim de accizare.
Astfel, cresterea accizelor se va face de 1 aprilie, in loc de 1 iulie 2005. De la 1 iulie, energia electrica, gazele naturale si agentul termic vor intra, de asemenea, in regim de accizare.
google-analytics.com