Cautare

217 de rezultate pentru "charles" (3.20 secunde)
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
A murit Charles Aznavour, ultimul dintre gigantii muzicii franceze (Autoare: Clarice Dinu) Charles Aznavour, ultimul dintre gigantii muzicii franceze, a murit in noaptea de duminica spre luni, in casa sa din Alpilles, la varsta de 94 de ani, potrivit purtatorului sau de cuvant, citat de AFP.
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky.
Google il omagiaza pe Charles Dickens, la 200 de ani de la nasterea scriitorului britanic Google si-a modificat, marti, logoul pentru a-l omagia pe Charles Dickens, la implinirea a 200 de ani de la nasterea celebrului scriitor britanic, informeaza MEDIAFAX.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit vineri, la Palatul Cotroceni, cu Alteta Sa Printul Charles, spunandu-i acestuia, in gluma, de fata cu jurnalistii, cu "toata lumea ar vrea sa il intrebe de Printul William".
Incep lucrarile la parcarea subterana din Charles de Gaulle. Vezi aici cum va arata proiectul (simulare video 3D) Pasajul subteran Charles de Gaulle va fi construit pe directia Bulevardului Aviatorilor si va avea o lungime totala de 1392 metri.
Printul Charles a devenit Regele Charles al III-lea, dupa decesul Reginei Elisabeta a II-a. Charles este noul Rege al Marii Britanii si va domni sub numele de Charles al III-lea.
Dupa un clovn, vom avea ca presedinte nimicul Charles Gave este unul ditre cei mai importanti analisti economici ai lumii, presedinte al Think tank-ului liberal INSTITUT DES LIBERTES, consultant a 800 de institutii de pe glob Macron e un urias costum gol.
Charles va urca pe tron dupa cea mai lunga asteptare din istoria regalitatii. Istoricii au remarcat rapiditatea cu care Printul Charles a preluat atributiile de rege dupa moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.
Toti brazii de Craciun sunt perfecti!" Charles Dickens • "Mos Craciun are o idee buna:
Charles Tannock, europarlamentar englez: ... Charles Tannock, europarlamentarul englez care sustine ca a colaborat cu Adrian Severin, a comentat investigatia jurnalistilor de la Sunday Times in cadrul unei discutii online pe site-ul ziarului.
Presedintele Traian Basescu l-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe printul Charles al Marii Britanii, prilej cu care i-a multumit pentru filmul despre muntii Carpati pe care l-a realizat si pentru promovarea Romaniei, informeaza Agerpres. ... La randul sau, printul Charles i-a multumit sefului de stat roman pentru felicitari.
Acestora li se adauga pasajele de la Charles de Gaulle sau Piata Presei Libere, la care lucrarile ar fi trebuit sa fie in plina desfasurare, dar al caror termen de incepere ramane necunoscut.
Regele Charles are 73 de ani. Charles este primul copil al Reginei Elisabeta a II-a si al Printului Philip. Regele Charles:
Primul in linia de succesiune, printul Charles, va fi proclamat, astazi, Rege al Marii Britanii. El va deveni Charles al III-lea.
Charles este primul copil al Reginei Elisabeta a II-a si al Printului Philip. Dupa divortul de Diana, Charles s-a casatorit in 2005 cu Camilla, ducesa de Cornwell. Regele Charles al III-lea va conduce UK alaturi de Regina-Consoarta Camilla.
Regele Charles a spus, in primul sau discurs ca rege sau, ca rolul si indatoririle Monarhiei Britanice raman aceleasi, ca pe vremea Reginei Elisabeta a II-a. Charles a avut si un mesaj pentru "Mama":
Intr-un interviu pentru BBC One, Charles si-a creionat mandatul de Rege. Charles a fost acuzat de presa ca intervine uneori in politica interna din UK. Charles lucreaza 16 ore pe zi.
Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bd. ... Charles de Gaulle - Cal. ... Charles de Gaulle; ... Charles de Gaulle - Cal.
Regele Charles a fost unul dintre cei mai importanti ambasadori ai Romaniei. Charles si-a aratat in repetate randuri afectiunea fata de Romania. In 1998 Charles a ajuns pentru prima data in localitatile din sudul Transilvaniei.
google-analytics.com