Cautare

354 de rezultate pentru "ecuatorul termic" (3.05 secunde)
- Un sistem de joasa presiune pozitionat in bazinul Marii Negre genereaza averse, rabufniri ale vantului, fenomene electrice si un regim termic in scadere. ... Situatia cu un regim termic mai modest se va mentine si in zilele urmatoare pentru Moldova, dar si in zonele montane.
In cea de a doua saptamana a intervalului, regimul termic va avea mici variatii de la o zi la alta, iar media temperaturilor maxime va fi in continuare de 24-26 de grade Celsius.
Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti a anuntat, joi, ca din cauza unei avarii produse la Magistrala II Sud, in zona Piata Iancului, furnizarea agentului termic pentru apa calda si incalzire catre un numar de 313 blocuri va fi sistata pana in cursul acestei seri.
Oamenii se plang ca vor fi nevoiti sa plateasca agentul termic consumat degeaba. Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat ca Termoenergetica opreste livrarea agentului termic chiar astazi.
Iuliu Ilyes recunoaste ca datoriile acumulate de RAC sint de pe vremea furnizarii agentului termic, dar spune ca in perioada respectiva, la Comunala s-au desfasurat activitati care au fost achitate din rezultatele economice ale Regiei.
Nu am auzit de la dl Boc ca ar fi in pregatire un nou plan pentru a atrage investitori sau pentru a-i pastra pe cei care sunt aici, am auzit doar amenintarea ca Romania risca sa piarda niste fonduri europene care, pana acum, n-au fost atrase decat intr-o proportie rusinoasa de catre cei care se afla la guvernare, nu de catre opozitia "ticaloasa", care incearca acum sa rupa de la gura copiilor Romaniei si sa suga agentul termic din caloriferele pensionarilor de la bloc.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Anularea subventiilor pentru incalzire si apa calda, in conditiile in care institutiile care produc si distribuie agentul termic sunt "capusate" de clientela politica este iresponsabila.
Un produs pe zi CEC Bank ofera un credit special destinat proprietarilor de locuinte care doresc sa isi reabiliteze termic imobilele.
El a mai spus ca a€žmajorarea cu 20 % a tarifului agentului termic va insemna o reducere implicita a bugetului Parlamentuluia€œ, care trebuie luata in considerare.
Pretul agentului termic si al apei calde va scadea cu pana la 6 % in mai multe zone bulgare, in functie de consum.
"Comisia Europeana a fost de acord sa folosim fonduri structurale din cele pe care le avem deja la dispozitie necheltuite de unii primari, cum ar fi primarul de Constanta, pentru a reabilita termic locuintele’’, a declarat ministrul Elena Udrea.
Directorul Complexului Energetic (CE) Craiova, Constantin Balasoiu, a explicat ieri de ce a redus cu 50% cantitatea de agent termic primar furnizata in municipiul Craiova.
"Vom schimba doua tevi pe un canal termic in lungime de 50 de metri, care traverseaza strada Unirii. Insa nu este nevoie de mai mult de o saptamana.
Insa, in acest an, din cauza problemelor pe care le are, aceasta societate care se ocupa de transportul si distributia de agent termic pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere, va trebui sa dea afara 100 de angajati", a afirmat Tudorel Calapod.
PROGNOZA METEO pe trei zile Vremea se va mentine frumoasa si se va incalzi usor, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data.
Pentru efecte maxime, se recomanda o cura de cel putin 3 luni, timp in care se consuma telina proaspata, asociata cu o dieta bazata, in special pe legume si fructe, gatita termic doar in proportie de 30%.
In a doua jumatate a intervalului, regimul termic va marca o scadere pana la o medie a valorilor diurne de 15-16 grade Celsius si a celor nocturne in jurul a 9 grade Celsius.
Bani pentru statia de hidrofor si expresoare Alte 4.500.000 RON vor fi cheltuite de Camera Deputatilor pentru reparatia capitala a punctului termic si a statiei de hidrofor.
In ciuda disconfortului termic - "ma simt ca intr-o baie de aburi", se amuza la un moment dat premierul - Tariceanu a rabdat cu stoicism si a raspuns tuturor intrebarilor.
google-analytics.com