Cautare

354 de rezultate pentru "ecuatorul termic" (2.70 secunde)
Asta, desi in tara exista vreo 800.000 de cladiri ce trebuie reabilitate termic. ... Oficialul din MDLPL a dat exemplu ca nivelul costurilor pentru reabilitarea unei retele de termoficare ar fi fost mult mai mic daca mai intai s-ar fi reabilitat termic blocurile alimentate de respectiva retea.
Suma maxima pentru care poate fi încheiata asigurarea si care poate fi acordata în cazul unei calamitati naturale este de 10.000 de euro pentru constructii cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic si de 20.000 de euro pentru fiecare constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic si/sau chimic.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
Avantajele acestei forme de energie regenerabila sunt multiple, asigurandu-se alternativ sau integral necesitatile de apa calda care pot contribui si la furnizarea de agent termic pentru incalzirea caselor, institutiilor publice, a vilelor, pensiunilor si hotelurilor.
Problema sumelor datorate furnizorului local de agent termic primar de catre Apaterm nu este una noua, reprezentantii celor doua societati incercand in ultimii ani sa gaseasca o solutie de achitare a debitului.
Legea prevede ca prima de asigurare sa fie de 20 de euro pe an pentru locuintele de tip A - constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic, respectiv de 10 euro pe an, pentru locuintele de tip B - constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic.
Desi proiectul de strategie din domeniul energetic prevede ca Electrocentrale sa ramana in proprietatea statului, furnizorul local de agent termic primar va fi privatizat in urmatoarele luni.
Desi proiectul de strategie din domeniul energetic prevede ca Electrocentrale sa ramana in proprietatea statului, furnizorul local de agent termic primar va fi privatizat in urmatoarele luni.
Au fost montate cazane noi, module termice automatizate pentru prepararea agentului termic secundar si a apei calde menajere. In anumite zone a fost inlocuita si reteaua de distributie a agentului termic pentru apa calda si incalzire cu tevi preizolate care elimina pierderile de pe traseu.
Din cele sase firme straine, firma CEZ din Cehia s-a aratat interesata si de distributia si transportul agentului termic, purtandu-se in acest sens discutii cu reprezentantii Apaterm si ai Primariei", ne-a mai precizat directorul Electrocentrale, Tudor Petre.
Termoelectrica va decide la jumatatea lunii februarie care dintre cei doi investitori care s-au inscris in cursa pentru a deveni actionarul majoritar al furnizorului local de agent termic primar va fi castigator.
Potrivit liderului sindicatului de la Apaterm, Cristi Ciubotariu, in urma negocierilor purtate cu conducerea societatii, s-a stabilit ca salariile celor 1.090 de angajati ai societatii locale de furnizare a agentului termic si a apei calde vor creste in doua etape, si anume cu 4,5% de la 1 aprilie si cu inca 5,5% de la inceputul lunii octombrie.
Rominservices Therm intentioneaza sa monteze in municipiul Mangalia pana in 2009-2010 un numar de 600 de panouri solare (aproximativ 720 metri patrati) pentru sustinerea/completarea furnizarii de apa calda menajera si agent termic.
Vor fi reabilitate termic 145 de blocuri de locuinte in acest an in mai multe orase din tara ce fac parte din "Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte", alaturi de alte 693 de blocuri, a declarat joi directorul din cadrul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor."In acest an vom reabilita termic 145 de blocuri de locuinte din orasele:
Mans Euroconstruct Impex S.R.L., care se incadreaza in programul guvernamental de reabilitare al blocurilor de locuinte, program ce urmareste cresterea confortului termic al locuintelor si, in acelasi timp, scaderea consumului de resurse naturale care sunt folosite pentru incalzirea acestora.
Termoizolarea merge in pasi "birocratici", iar primele blocuri ar putea fi reabilitate termic potrivit noilor reglementari legale abia in 2010. ... Marian Giubelan sustine ca blocurile anvelopate termic in regie proprie de catre proprietari ar putea fi date jos daca nu respecta conditiile de eficienta energetica necesare.
In Romania, daca e vorba de Bucuresti e multa poluare, iar clientii de automobile trebuie sa constientizeze faptul ca masinile electrice vor deveni acceptabile ca pret si comparabile cu cele cu motor termic.
Daca este o constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic sau chimic, pretul este de zece euro pe an pentru o despagubire de 10.000 de euro.
260/2008, tipul A de locuinta este o constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic, iar tipul B este o constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic.
Prima obligatorie este de 20 euro in cazul locuintelor tip A (care au structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si de 10 euro in cazul locuintelor tip B (cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
google-analytics.com