Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (2.74 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca presa comunista din Republica Moldova face campanie "desantata" candidatului PD-L pentru Parlamentul Romaniei, Eugen Tomac, consilier prezidential al lui Traian Basescu, in timp ce candidatului PSD i se aresteaza colaboratorii.
Roberta Anastase, secretar executiv al Biroului Permanent National al PD-L, este al doilea presedinte de Camera care vine la Ganeasa in aceasta campanie electorala, dupa ce, in urma cu mai putin de doua saptamani, in comuna s-a aflat tot in campanie electorala si presedintele Senatului, social-democratul Mircea Geona, alaturi de mai multi ministri.
Pentru campanie vom incepe zilele acestea sa alergam", a declarat Calota. ... "Pentru campanie poate sa alerge presedintele organizatiei comunale, eu sunt doar vicepresedinte. ... Criza "bate" campania Deputatul PSD, Vasile Popeanga, considera ca abia in ultimele doua saptamani de campanie electorala va fi mai multa animatie.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a inceput sa isi arate nemultumirea fata de sefii lui de campanie, Viorel Hrebenciuc si Liviu Dragnea, in conditiile in care principalii sai contracandidati, Traian Basescu si Crin Antonescu, au luat deja startul in batalia pentru Cotroceni.
Mai mult, conform unor surse din partid, in acest moment, in fondul de campanie exista zero lei, zero bani si nicio perspectiva.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va avea echipe comune de campanie cu PC si in centru si in filiale. "Am stabilit ca la nivelul fiecarui judet ss lucram in comun pentru echipele de campanie.
"Nu mi se pare normal ca presedintele Romaniei sa-si faca campanie electorala in afara momentului de campanie electorala si in acelasi timp nu mi se pare normal ca institutiile statului sa fie implicate in aceasta campanie electorala".
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a precizat ca, deocamdata, nu se afla in campanie electorala si ca a venit in localitate la invitatia edilului pentru a semna in Cartea de onoare a Primariei si a primi cheia orasului Calarasi.
El a declarat, razand, la sediul sau de campanie, ca doreste sa il salveze pe Mircea Geoana, sa nu se faca de ras la aceste alegeri propunadu-i functia de premier si sustine ca PSD a inceput jocurile murdare de campanie.
"De asemenea, in conditiile in care acordul se va semna, Ludovic Orban si Romeo Stavarache vor coordona eforul de campanie din turul doi al PNL", a precizat Crin Antonescu.
"De asemenea, in conditiile in care acordul se va semna, Ludovic Orban si Romeo Stavarache vor coordona eforul de campanie din turul doi al PNL", a precizat Crin Antonescu.
Analiza ISD radiografiaza competitia electorala, concluzia fiind ca o serie de greseli strategice ale PSD, ale echipei de campanie si ale presedintelui partidului, Mircea Geoana, au dus la pierderea strategica a competitiei electorale.
In campanie. ... Cheltuielile la bugetul statului sunt mai mici si in acelasi timp si cheltuielile de resuse de campanie, la partide, vor fi mai reduse. ... Daca liderii de la PDL ar fi venit de la Bucuresti la dumneavoastra in campanie, ati mai fi castigat alegerile?
Cata incredere aveti in domnul Miron Mitrea, l-ati numit recent sef de campanie pentru Bucuresti, in conditiile in care s-a confruntat in partid cu mai multe acuzatii, in special din partea domnului Hrebenciuc, ca ar face jocurile PDL si ale lui Traian Basescu?
Cristian Sutu) PSD si PNL si-au stabilit cartierul general de campanie in Baneasa, in sediul de partid al pesedistilor din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad.
Cum sa castigi un referendum BBC News Online publica luni un material amplu despre "Cum sa castigi un referendum", ce contine mai multe recomandari de la castigatori sau invinsi in diferite referendumuri din Marea Britanie si care pot fi aplicate in orice campanie pentru o astfel de consultare populara.
Bogdan Chirieac) Pana acum, campanie electorala pentru demiterea presedintelui s-a desfasurat strict dupa agenda presedintelui suspendat. ... Scandalul are insa potential pentru ultima saptamana de campanie:
Campania de dinainte de campanie Chiar daca oficial inca nu se intampla, de buna vreme ne aflam in campanie electorala. ... Cele doua blocuri aflate in confruntare nu inceteaza sa-si livreze mesajele de campanie, atacandu-se reciproc si fiind exclusiv preocupate de ceea ce tine de campania negativa.
Campania electorala care e pe cale sa inceapa si oficial, pentru ca neoficial dureaza de 4 ani, va fi probabil cea mai violenta campanie la care am asistat in ultimii 23 de ani.
Este in campanie electorala pentru doamna Udrea Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o emisiune televizata la Antena 3, ca Traian Basescu s-a deplasat prin tara in ultima vreme pentru a face campanie electorala pentru Elena Udrea si pentru "ceilalti din jurul sau".
google-analytics.com