Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (7.81 secunde)
Cantaretul Victor Socaciu, unul din candidatii inscrisi luni de PSD Mures, la Biroul Electoral Judetean, s-a declarat, la iesirea de la BEJ, nerabdator sa inceapa campanie electorala si a spus ca "le va canta in struna alegatorilor", dar fara chitara.
Consilierul local Florin Paslaru, unul dintre candidatii galateni ai Aliantei PSD ^ PC pentru Parlament, este contrariat cum unii candidati, de la alte formatiuni politice, au inceput deja campania electorala, desi este interzis prin lege, amintind ca el nu va face niciodata asa ceva pentru ca va respecta legea, iar 30 de zile de campanie ii sunt mai mult decat suficiente.
Intrebat in emisiunea "Zig Zag" de ce, in ultima perioada de campanie, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, "tace, nu mai este prezent", Mircea Geoana a raspuns: ... A fost foarte activ in aceasta campanie si vreau sa ii multumesc daca se uita la TV.
Intrebat daca mai candideaza la alegerile prezidentiale, in conditiile in care, dupa cum spunea, PSD risca sa se afle intr-un raport de subordonare fata de Traian Basescu, Nastase a raspuns ca are rezerve sa se angajeze intr-o astfel de campanie.
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt. ... De la campanie, la spital Politistii sositi la fata locului au stabilit ca a fost tras un foc de arma in plan vertical.
Ministerul Mediului va organiza o noua editie a "Marii Debarasari", campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie. ... "Aceasta campanie se va desfasura in prima sambata a fiecarei luni", a spus Daniela Balseanu, purtatoare de cuvant la APM Olt.
, staff-ul de campanie pentru europarlamentare. Cel care va conduce echipa de campanie este presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, care va fi ajutat de mai multi membri din Biroul Permanent Judetean Constanta, printre care Mihai Petre si Senol Zevri.
Totodata, presedintele Senatului dezaproba modul in care Traian Basescu a implicat Armata Romana in propria sa campanie electorala si refuza sa asiste la transformarea CSAT intr-un decor de campanie pentru presedintele in functie", se arata in comunicat.
In discursul de campanie, rostit mai mult pentru camerele de luat vederi decat pentru pesedistii sleiti de caldura din sala, Geoana s-a infierbantat ori de cate ori a pronuntat numele lui Traian Basescu.
Liviu Dragnea va indeplini in urmatoarea perioada atributiile functiei de secretar general al PSD, in timp ce liderul grupului deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, va fi numit seful de campanie al lui Mircea Geoana, pentru alegerile prezidentiale.
Din pacate, este exact intr-un an electoral si a fost greu sa poti sa mentii atentia PSD la problemele Guvernului atat timp cat inca de a doua zi de la semnarea protocolului domnul Geoana s-a situat in opozitie si in campanie electorala".
Stiu ca intr-o campanie electorala este intotdeauna un adevarat test.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu isi va anunta miercuri candidatura pentru Presedintia Romaniei, sustin surse din stafful de campanie condus de Octav Cozmanca. ... Nicolae Badalau, fost prefect si presedinte al PSD Giurgiu, se va ocupa de campanie in judet.
Anca Alexandrescu se va ocupa de relatia cu presa in echipa de campanie a primarului.
Aproximativ 100 de persoane au venit, miercuri, la intalnirea cu candidatul independent Sorin Oprescu, pentru a-l asculta pe "dom‘ doctor" - asa cum li s-a recomandat - vorbind despre nevoia de schimbare a "cutumei nenorocite", interesele de partid, dar si despre temele de campanie ale lui Traian Bssescu, "de care romanii nu sunt interesati".
Stolojan nu se implica pentru Basescu, in campanie, Stoica ori Raluca Turcan, cea atat de vocala altadata, nici atat. Flutur e sef de campanie cu numele.
O clasificare a greselilor pe care candidatii si echipele lor le fac in campanie ar trebui sa cuprinda macar trei elemente de analiza.
"Oricum in aceasta campanie electorala sunt implicat inca de ieri, cand Traian Basescu a vorbit mai mult despre mine decat despre contracandidatul sau, Mircea Geoana. Sunt implicat deja in aceasta campanie.
Intrebat cum va aborda aceasta campanie electorala pentru a-i convinge pe romani sa il voteze pentru functia de presedinte, Mircea Geoana a precizat ca va vorbi despre proiectul sau pentru Romania si despre proiectul economic si social.
Pe de alta parte, Geoana a anuntat ca intra in campanie in vederea Congresului. ... Liderul PSD a precizat ca-si va face campanie in interiorul partidului pentru a-si sustine candidatura la presedintie la viitorul Congres. "Va fi evident o campanie.
google-analytics.com