Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (4.87 secunde)
Guerilla digitala a revenit, in ultima saptamana de campanie, pe site-ul personal al sefului statului, www.basescu.ro, sub deviza "Internauti, lupta continua!", printre atractii numarandu-se si un joc, "Razboiul Curateniei - Amenintarea listacilor". ... La arme!", este indemnul de campanie al guerillei digitale.
PD si-a creat un program propriu pentru castigarea europarlamentarelor, dar, inainte de a intra in campanie, democratii s-au consultat cu cetatenii Mangaliei, au fost aproape de ei si nu au fost facute promisiuni fara acoperire - afirma Dan Moldovan.
Nica a facut, in cadrul sedintei, o estimare care arata clar ca o campanie pentru un a sustine uninominal un candidat la Parlament costa circa 300.000 de euro, iar una pentru obtinerea presedintiei CJ trece frumusel de un milion de euro.
acesta ne-a declarat ca nu va avea foarte mult timp pentru campanie, dar este convins ca va putea ajuta partidul prin rezultatele bune pe care le obtine in managementul de la DMHI.
Astfel, intrebat daca Vasile Blaga va coordona campania in calitate de candidat, Boc a raspuns ca Blaga va avea un sef de campanie la fel cum fiecare candidat are un sef de campanie. ... "Daca va fi decizia respectiva, va avea fiecare sef de campanie.
Suntem in campanie electorala. Va mai faceti campanie sau este de ajuns ca nu aveti contracandidati? ... Dupa orele de program, imi fac campanie, prezentand realizarile.
Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Generala a Capitalei, a lansat joi un documentar intitulat "Ne-am saturat cat ne-au furat - Celalalt Bucuresti" si imnul sau de campanie "Ne-am saturat cat ne-au furat", o melodie hip-hop, compusa si interpretata de un anonim.
Suntem in plina campanie electorala, iar echipa conservatorilor si-a luat in serios rolul de promovare a ideilor si solutiilor pe care partidul le are pentru constanteni.
Candidatul UDMR pentru Primaria municipiului Sfantu Gheorghe, deputatul Antal Arpad Andras, incepe marti la pranz o campanie maraton de 24 de ore, timp in care nu va dormi deloc si va vizita treizeci de locatii, printre care magazine, Salvarea, Gara, dar si o frizerie, unde se va tunde.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca lipsa unui mesaj prin care Vasile Blaga sa atraga voturi pentru functia de primar al Capitalei l-a determinat pe presedintele Traian Basescu, intr-un "gest disperat", sa iasa din neutralitate si sa faca o "campanie pe fata" pentru acesta.
"Cred ca presedintele, desi a cerut altora sa nu se amestece in aceasta campanie electorala, isi depaseste prerogativele facand o serie intreaga de aprecieri calomnioase la adresa contracandidatilor domnului Blaga.
Momentan insa, Dutu nu vrea sa spuna tuturor lucrurilor pe nume, dar este clar ca are un dinte impotriva anumitor colegi si da de inteles ca PDL, fara el la carma, a plutit in aceasta campanie in deriva, drept dovada si rezultatele, pe care le considera slabe in comparatie cu asteptarile si targetul initial al filialei constantene.
La fel ca in oricare campanie electorala, candidatii s-au spetit sa arate cat de curati la suflet sunt, ce pot face pentru Galati si cat de atasati si preocupati sunt de soarta galatenilor si de nevoile acestora.
In schimb, deputatul constantean nu pare dispus sa accepte rezultatul inregistrat in municipiul Constanta, iar "vinovat" este candidatul Victor Manea, respectiv staff-ul acestuia de campanie.
Cei care sunt in campanie sa-si faca in continuare campanie", a tinut sa precizeze Matei, care a mentionat ca spera ca PD-L sa mai obtina cel putin 16 primarii in turul II, printre care Marghita si Stei.
Cu cateva luni inainte de alegerile din acest an, majoritatea candidatilor aruncati in cursa pentru locale de diverse partide, fie pentru fotoliul de primar sau pentru cel de presedinte al Consiliului Judetului, s-a gandit, ca prin minune, sa nu-i imbuneze doar pe galatenii intalniti pe strada, ci si pe cei amatorii de internet, imbiindu-i cu bloguri extrem de atragatoare, care sa-i convinga in campanie ca merita sa le acorde voturile.
Cu cateva luni inainte de alegerile din acest an, majoritatea candidatilor aruncati in cursa pentru locale de diverse partide, fie pentru fotoliul de primar sau pentru cel de presedinte al Consiliului Judetului, s-a gandit, ca prin minune, sa nu-i imbuneze doar pe galatenii intalniti pe strada, ci si pe cei amatorii de internet, imbiindu-i cu bloguri extrem de atragatoare, care sa-i convinga in campanie ca merita sa le acorde voturile.
Actiunea nu are nicio legatura cu campania electorala sau orice alta campanie", a declarat deputatul PSD Claudiu Pop. ... Mai este mult pana atunci, ata ca nu cred ca ne va acuza cineva de campanie mascata.
Strategia partidului este formata dupa modelul de campanie din 2004, cand Traian Basescu a "tras" dupa el candidatii Aliantei D.A., in turneele sale electorale din toata tara.
Presedintele Romaniei nu se dezminte si merge in strainatate sa faca campanie pentru PD-L. Este, din pacate , inca o confirmare a faptului ca domnul presedinte Basescu una spune la tribuna Parlamentului si alta face in termeni de campanie.
google-analytics.com