Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (3.64 secunde)
"Este o facatura de campanie si cred ca domnul Basescu se pregateste de repetarea turului II", a declarat Mircea Geoana, in legatura cu imaginile care circula pe Internet. ... "Eu am aici 5.000 de euro, contributia mea la campanie.
Calitatile candidatului au fost evocate de colegii din Alianta, care au dorit sa-i asigure pe bucuresteni ca Adriean Videanu va fi sustinut atat prin sprijinul direct dat in campanie, cat si prin politicile la nivel central implementate de Guvern.
A doua greseala fatala a lui Mircea Geoana din ultima saptamana de campanie a fost vizita nocturna la Sorin Ovidiu Vantu. ... A treia greseala fatala din ultima saptamana de campanie a fost hotararea lui Geoana si a echipei sale de a participa la o singura dezbatere cu Basescu.
Nu au obligatii statutare, dar sunt inregistrati ca facand parte din marea organizatie a partidului, sunt tinuti aproape, sunt informati si, apoi, sunt cei mai eficienti in campanie. ... Dar acolo se duc si foarte multi bani de la buget in campanie sau inainte de campanie.
Oficial, el participa la sedintele organizatiilor din teritoriu ale PSD, dar - dupa cum decurg lucrurile - Nastase pare ca se afla in plina campanie electorala.
El a precizat ca nu este vorba ca acestia nu l-ar fi sprijinit in campanie, ci despre faptul ca “trebuie sa lase liber“.
PSD a fost primul partid care a introdus, in perioada 2001-2004, monitorizarea promisiunilor din campanie, desi, paradoxal, nu prea au avut nevoie sa promita mare lucru pentru a castiga celebrele alegeri "Vadim contra Iliescu". ... Pentru ca, in campanie, daca un singur partid ridica miza, celelalte il vor urma.
Exista chiar propuneri de bugete anuale necesare pentru a sustine o campanie mondiala de lupta impotriva saraciei, a analfabetismului, pentru a promova asistenta medicala si sprijin social, in special in favoarea celor mai sarace tari ale lumii, ca si pentru o campanie de protectie a mediului, a padurilor, a apelor, a terenurilor arabile, a pescuitului etc.
Exact din acest motiv, e de asteptat ca Puterea sa faca tot posibilul pentru demobilizarea alegatorilor, iar una dintre metode ar putea fi absenta unei agitatii prea mari de campanie, ba chiar simularea unei resemnari ca inaintea unei partide gata pierdute.
In privinta echipei cu care va intra in campanie, Mircea Geoana a afirmat ca va fi una “robusta“, cu oameni “impecabili“ din punct de vedere moral.
Aflat ieri la Craiova, unde a participat la reuniunea primarilor din principalele orase balcanice, presedintele Basescu a acuzat PSD ca duce o campanie teribila pentru ca Romania sa rateze integrarea.
"PSD este in logica de campanie, guvernarea actuala fiind in faza de descompunere, iar pentru partid 2007 este un an de campanie electorala, pentru alegeri anticipate si pentru primele alegeri din Romania pentru Parlamentul European", a spus Geoana in finalul discursului.
Talpes a vorbit in acest sens despre apropiata campanie electorala, despre care crede ca va fi una deosebit de agresiva. "Va fi o campanie murdara, puteti fi siguri de asta!".
De asemenea, Tariceanu a anuntat ca PNL va alcatui o echipa de campanie care va fi condusa de Ludovic Orban. ... Vom miza foarte mult pe comunicarea directa in aceasta campanie", a sustinut seful liberalilor.
Ieri-dimineata la sediul de campanie a lui Traian Basescu din Strada Vasile Lascar nr. ... Inconjurati de camerele de luat vederi, reprezentantii TSD s-au indreptat catre intrarea in sediul de campanie, iar Banicioiu a sunat la usa.
"Ne deranjeaza ca se foloseste imaginea presedintelui Basescu in asa-zisa campanie DA pentru Basescu.
Mai sunt putine zile de campanie inainte de referendumul din data de 19 mai, iar Partidul National Liberal a avut deja intalniri cu proprii membri pentru a le trasa "linia directoare". ... "Se face campanie in contact direct cu cetateanul", a precizat secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea.
In ceea ce priveste campania pentru alegerile europarlamentare, Sorin Frunzaverde, unul dintre candidatii democrati, spera ca aceasta va fi o campanie electorala civilizata, dar avertizeaza ca, in cazul unor atacuri la adresa partidului, partidul sau nu va ramane dator.
Seful de campanie electorala a lui Tõkés László, fostul deputat UDMR Szilágyi Zsolt, a explicat ca temerile privind furtul voturilor care vor fi date episcopului reformat au o dubla motivatie:
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat sambata ca Uniunea va avea o campanie electorala si in afara Transilvaniei, in care va pune accent nu pe promisiuni, ci pe ceea ce a realizat. ... Vom face o campanie si dincolo de Carpati.
google-analytics.com