Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (8.15 secunde)
Totusi, vreau sa subliniez ca in campanie electorala se afla un singur partid, nici macar PDL-ul sau PPDD-ul nu au intrat atat de devreme in campanie, este vorba de Partidul Miscarea Populara.
Va amintiti, desigur, mizerabila campanie cu "de ce le e frica nu scapa"!
Ceea ce atrage atentia in aceste cateva zile de la intrarea oficiala in campania electorala pentru europarlamentare este directia asumata de PSD-UNPR-PC, care, pe langa conceptele originale si de impact, au ales sa joace cartea transparentei si sa faca public breviarul de campanie, astfel incat toti cei interesati sa aiba la dispozitie toate informatiile cu privire la alegerea sloganelor, mesajelor si elementelor vizuale de campanie.
Desigur, orice campanie electorala e o experienta unica.
Mesajul candidatului liberal de atunci nu era unul strident, ci dimpotriva, consonant cu intreaga sa campanie, acesta fiind unul dintre predicatele importante rostogolite de toti comunicatorii PNL:
Tot in martie, guvernul a anuntat ca va plati 5 milioane de euro, pentru restul de 6 milioane de euro initiind o campanie publica de strangere de fonduri de la cetateni. ... Ciolos a investit mult in aceasta campanie.
Acum, revista Reader’s Digest a demarat o campanie europeana, menita sa puna capat acestei amenintari. ... Pentru atingerea acestui obiectiv, Reader’s Digest a intocmit un chestionar, format din cinci intrebari, prin intermediul caruia cetatenii europeni isi pot exprima sustinerea pentru aceasta campanie.
Incheiem si aceasta campanie de alegeri europarlamentare cu sentimentul datoriei indeplinite. ... In aceasta campanie, am vorbit oamenilor despre misiunea cu care candidatii aliantei PSD, UNPR si PC merg in Parlamentul European.
Astazi sunt mijloace tehnice care te pot face sa pui in paranteze realitatea si sa te conectezi la comunicarea din campanie. ... A colecta mesajele, a analiza si a pregati reactii este treaba echipei de campanie;
RPG Security a lansat incepand cu data de 15 iulie 2015 o campanie de social media, care se va dura 2 luni calendaristice, intitulata:
Nu in ultimul rand, multumim Profi pentru sansa de a face parte din aceasta campanie laudabila si pentru contributia generoasa, cu ajutorul careia vom achizitiona cel putin 10 echipamente medicale, in judetele unde nevoia este mai mare, a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Organizatia Salvati Copiii Apararea drepturilor copiilor Premiul II â€" 274.357 lei, pentru proiectul Centrul de Resurse pentru Adoptie, Asociaria Ador Copiii.
este un excelent subiect de campanie electorala. Si nu este vorba de o singura campanie electorala. ... Faptul ca prognozata scumpire este legata de majorarea pensiilor demonstreaza ca aceasta campanie apocaliptica este instrumentata politic.
Grabiti sa plece cat mai repede in campanie electorala, parlamentarii au avut ieri ultima zi de lucru, concretizata si intr-o sedinta comuna. ... Liber la campanie!
In aceasta campanie electorala, ADA a investit de doua ori mai multi bani decat in campania locala (1,5 milioane USD), in timp ce nivelul UN PSD+PUR a ramas constant in jurul sumei de 2,4 milioane USD.
Seamana a campanie electorala... ... Dar, daca pana la alegerile din 2008 nu se ajunge la o decizie de bun simt si trupele nu vor fi retrase, fara indoiala ca va fi o tema de campanie.
Pe site-ul de campanie al lui Traian Basescu au fost postate, in sinteza, cele 12 prioritati ale presedintelui suspendat, printre care crearea unei majoritati politice coerente, dezmembrarea structurilor oligarhice prin care oameni din zona economica controleaza in mod netransparent si nedemocratic decizia politica, intarirea institutiilor care combat marea coruptie si protejarea justitiei de influente politice.
Cu cine va bateti in aceasta campanie electorala? ... Dumneavoastra, domnule Manea, cu cine va bateti in aceasta campanie electorala? ... Eu nu ma bat cu nimeni in actuala campanie.
Si daca luam in considerare faptul ca PD-L a functionat in aceasta campanie in regim de avarie, cu toate franele trase in urma lui Stelian Dutu, se poate spune ca democrat-liberalii au reusit chiar o figura onorabila.
Desi sondajul comandat de catre PSD, realizat in perioada 4-7 februarie 2005 in Bucuresti, l-a dat pe Sorin Oprescu drept prima optiune ca primar general din partea PSD in viziunea bucurestenilor, acesta a ales functia de director de campanie al candidatului mandatat de BEx, Marian Vanghelie.
PNL Constanta incepe sa dea semne ca a intrat in campanie electorala, potrivit lui Ovidiu Cupsa (foto) urmand ca la finele acestei saptamani sa fie organizate intalniri ale Ramonei Manescu (candidat al Constantei pentru un post de europarlamentar) cu cetatenii.
google-analytics.com