Liderul PSD, Mircea Geoana, a inceput sa isi arate nemultumirea fata de sefii lui de campanie, Viorel Hrebenciuc si Liviu Dragnea, in conditiile in care principalii sai contracandidati, Traian Basescu si Crin Antonescu, au luat deja startul in batalia pentru Cotroceni.
Geoana a reprosat consilierilor sai ca va lua startul cu intarziere in campanie si a cerut ca in acest week-end sa fie stabilita o strategie, urmand ca de saptamana viitoare PSD sa intre, neoficial, in lupta pentru prezidentiale.
Conform unor surse din PSD, Geoana ar fi lansat aceste reprosuri inca de la ultima sedinta BPN al PSD, dar nemultumirile lui s-ar fi accentuat dupa ce un sondaj CCSB a aratat, zilele trecute, faptul ca liderul social-democrat s-ar lupta cu Crin Antonescu, pentru locurile doi si trei la alegeri, imediat dupa Traian Basescu.
Tot surse din PSD mai spun ca Geoana isi doreste o campanie electorala asemanatoare celei organizate de presedintele in exercitiu Traian Basescu - in care se pune accent pe un contact direct cu alegatorii din toate zonele tarii.