Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (3.18 secunde)
Scorpionii, inlocuiti la cratita de angajatii primariilor Masa calda a sinistratilor doljeni este pregatita in continuare de militari, iar primariile din comunele unde sunt instalate bucatariile de campanie si-au trimis angajatii sa-si faca ucenicia pe langa Scorpioni.
Alegerile locale partiale pentru Primaria comunei Firtanesti au dizlocat in zona foarte multe forte de campanie ale partidelor politice. Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar.
In ciuda declaratiilor aparute in media, prin care presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, anunta ca social democratii vor desfasura o campanie electorala agresiva, la Constanta, vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ca formatiunea politica din care face parte se va axa pe o campanie oarecum linistita, respectiv "o campanie de explicare" pentru referendumul ce se va desfasura pe data de 19 mai 2007.
Ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca UCM nu face o campanie pentru sustinerea lui Traian Basescu, ci una indreptata impotriva UDMR. ... Nagy este de parere ca Uniunea Civica nu sustine neaparat o persoana, ci se pozitioneaza mereu pe o campanie anti-UDMR.
Boc face campanie pe bani publici La randul sau, deputatul PNL de Cluj Horea Uioreanu a sustinut ca in municipiul Cluj-Napoca au fost montate "zeci de panouri electorale", toate apartinand PD. ... Inteleg ca domnul Boc, pe bani publici, face campanie directa PD", a spus Uioreanu.
Motreanu a invocat drept motivatie lipsa de implicare a liderilor liberali in aceasta campanie. ... "Daca toti va feriti de aceasta campanie, atunci o sa ma retrag si eu si nu o sa mai fiu sef de campanie.
"Suntem in plina campanie electorala si, ca o constatare, in ceea ce ne priveste, se pare ca am abordat corect aceasta campanie electorala pana acum si vom merge pe aceasta strategie, in sensul ca ce ne-am propus am si reusit.
Liberalul Csibi Magor Imre a precizat ca a ajuns la concluzia ca oamenii, fie ei de la oras sau din mediul rural, au inteles cum sta treaba cu Parlamentul European si a punctat cele mai importante teme pe care se axeaza in aceasta campanie.
Liderii PDL Vasile Blaga, Adriean Videanu si Liviu Negoita s-au intalnit, duminica la pranz, in sediul de campanie, de unde trebuiau sa plece la restaurantul "Uptown", pentru a analiza strategia de campanie pentru urmatoarea saptamana.
Teodor Melescanu, vicepresedinte al PNL, a criticat luni, in numele conducerii liberale, raportul Coalitiei pentru o guvernare curata, despre care a spus ca are un "aer partizan", avand in vedere faptul ca a fost emis in plina campanie, iar unii dintre semnatari sunt implicati in campania PDL.
"Pentru orice om de buna credinta este evident ca, dupa o perioada de absenta din viata publica, odata cu inceperea campaniei electorale, programul presedintelui Basescu este, in mod transparent, un demers de campanie electorala", se arata intr-un comunicat al PSD remis luni publicitatii.
La randul sau, candidatul liberal la Primaria Medgidia, Marian Iordache, le-a multumit colegilor care l-au ajutat in aceasta campanie si le-a spus ca mai au de tras tare doar cateva zile, perioada in care trebuie sa se mobilizeze la maxim pentru a putea castiga primaria din primul tur.
Sedinta de constituire a Consiliului Local Murfatlar nu a fost una linistita, avand in vedere ca unii alesi locali inca se simteau in campanie ori datori sa-si plateasca anumite polite.
Necula, in campanie cu interlopii Ceea ce se zvonea la vremea respectiva in PLD, si anume ca s-a aliat cu exponenti ai lumii interlope, a devenit evident chiar in ziua alegerii sale in functia de presedinte al PLD, cand, fara a se sfii de prezenta liderilor Stolojan si Flutur, s-a afisat alaturi de un grup de persoane dubioase, in frunte cu Marian Ivan.
Necula, in campanie cu interlopii Ceea ce se zvonea la vremea respectiva in PLD, si anume ca s-a aliat cu exponenti ai lumii interlope, a devenit evident chiar in ziua alegerii sale in functia de presedinte al PLD, cand, fara a se sfii de prezenta liderilor Stolojan si Flutur, s-a afisat alaturi de un grup de persoane dubioase, in frunte cu Marian Ivan.
Un alt exemplu - Mircea Iustian, fost peledist, este, din punctul de vedere al secretarului executiv, potrivit pe functia de prim-vicepresedinte, intrucat a depus eforturi in campanie, adica a fost prezent la "datorie" de fiecare data cand Elena Udrea se afla in judetul Constanta.
CCL-ul sintetizat de tabara adversa, reunita in paralel la restaurantul "Zorile", drept "Cei Care Latra", a adoptat cu unanimitate de voturi demiterea Biroului Permanent Local interimar condus de Constantin Florian, invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Local, condus de deputatul Laurentiu Mironescu (care a fost criticat pentru neimplicarea sa in campanie), invalidarea deciziilor de excludere din partid a celor 10 contestari, in frunte cu Danut Moisoiu si convocarea in regim de urgenta a unui Consiliu de Coordonare Judetean.
Tinerii prezenti la conferinta organizata in fata unui sediu de partid inchis au declarat ca desi ei au muncit in campanie, acum sunt dati deoparte, in timp ce persoane care nu au facut nimic in perioada mentionata au acum functii de conducere in cadrul structurilor judetene ori municipale.
Dar as fi ramas neutru fata de Blaga daca nu incepeau acea campanie", a spus presedintele.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
google-analytics.com