Cautare

2232 de rezultate pentru "campanie" (2.59 secunde)
Cred ca una e ca ii foloseste in campanie, treaba domniei sale ce foloseste, si alta e cand ii foloseste in institutia prezidentiala si stau si ii intreb pe cei care se ocupa de protectia presedintelui si de integritatea sistemului de securitate nationala ce cauta oameni de acest gen in proximitatea presedintelui atunci cand isi face treaba ca presedinte nu ca simplu candidat", a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana, intr-o emisiune la Antena 3.
Influenta flacarii violet si a fortelor ezoterice a fost adusa in discutie de strategul PSD Viorel Hrebenciuc in campanie. Ulterior, presedintele PSD Mircea Geoana l-a acuzat pe Traian Basescu ca a folosit specialisti in ezoterism in campanie.
Liliana Minca si-a inceput prima zi de campanie pentru alegerile din Colegiul 19 in Piata Progresul, unul dintre cele mai aglomerate locuri din colegiu.
Cei care au iesit la rampa au fost reprezentantii PD-L, care acuza social-democratii ca au profitat de moment pentru a-si face campanie electorala.
Cum raspund Boagiu si Ialomitianu la afirmatia lui Ponta ca sunt "ministri facuti la seral" "Nu raspundem unei asemenea afirmatii, Ponta e in campanie" - aceasta a fost reactia ministrilor Anca Boagiu si Gheorghe Ialomitianu la declaratia liderului PSD, Victor Ponta, ca membrii Guvernului Boc sunt "incapabili sa scoata Romania din criza, pentru ca sunt ministri facuti la seral".
Primarul de la Baia Mare a facut campanie pentru PDL Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat marti ca, in alegerile partiale de duminica, PDL a avut sustinerea reprezentantilor sai la nivel local, in acest context spunand ca primarul din Baia Mare Catalin Chereches a facut campanie pentru democrat-liberali, scrie NewsIN.
Ne apucam de treaba, deoarece urmeaza o campanie complicata pentru USL, nu este o treaba usoara", a declarat pentru gandul.info Miron Mitrea, cel care spune ca in alegerea sa a contat, pe langa experienta, si increderea.
Este interzisa insa organizarea actiunilor de campanie electorala in unitatile militare, precum si in spatiile din scoli si universitati in perioada de desfasurare a cursurilor. ... In emisiuni informative vor fi difuzate informatii privind activitatile de campanie, cat si elemente privind tehnica votarii si sistemul electoral.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. ... Redam mai jos lista cu toti deputatii si senatorii care se afla, din 11 mai, in campanie electorala:
Marius Vulpe) In unele judete, PSD si PNL se faulteaza reciproc in campanie.
Coloana a V-a PDL din Ministerul Administratiei si Internelor coordoneaza o ampla operatiune de fraudare a alegerilor locale In ultima saptamana de campanie electorala am fost supus unui filaj agresiv si ostentativ.
Sunt in campanie alaturi de USL in Dolj. ... "Sunt in campanie in Dolj, alaturi de colegii mei si de prietenii mei din PSD, din USL.
Care a fost strategia USL in campanie si cum a incercat PDL sa salveze rezultatele unei guvernari dezastruoase. ... In opinia mea, in actuala campanie PD-L s-a limitat doar la schimbarea siglei ori a culorii de pe afise.
O alta gluma este cea cu sediul de campanie. Internautii ii recomanda lui Basescu sa foloseasca drept sediu de campanie casa din Mihaileanu.
Unde va fi sediul de campanie al lui Basescu (Autor : ... pana la feng shui-ul sediului de campanie. Tinand cont ca principalul mesaj va fi cel justitiar, anticoruptie si antisistem, cred ca nu exista un sediu de campanie mai potrivit decat vila din strada Mihaileanu.
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, duminica seara, ca sloganul de campanie al ARD va fi "Reporneste inima Romaniei", aratand ca un imn propriu-zis al aliantei nu a fost ales.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
Nu m-a lasat sa merg la Bruxelles pentru ca are de platit datorii acolo Victor Ponta a spus despre seful statului ca este "iresponsabil" deoarece face campanie PDL si ca vrea sa mearga la Bruxelles pentru ca are datorii la Partidul Popular European.
de ce trebuie comasate prezidentialele cu europarlamentarele Daca nu vom decala ciclul electoral, Romania poate fi in campanie electorala in 2019 cand va prelua presedintia Uniunii Europene si s-ar putea face de ras, a explicat, la Iasi, premierul Victor Ponta, unul dintre motivele pentru care a propus comasarea anul viitor a alegerilor prezidentiale si a celor pentru Parlamentul European.
Ponta are un contracandidat favorit pentru turul 2 la prezidentiale Premierul Victor Ponta a gasit modalitatea in care am putea avea parte de o campanie elecorala decenta la prezidentiale.
google-analytics.com