Cautare

2089 de rezultate pentru "campania" (3.51 secunde)
Bugetul pe 2009 este la fel de mincinos ca si actualul guvernul”, a apreciat liberalul, adaugand ca a identificat cel putin 75 de promisiuni facute de PSD-PD-L in campania electorala care nu vor deveni realitate.
Stiu si eu ca multi dintre colegii nostri din teritoriu au impresia ca s-a furat startul la campania electorala pentru alegerile prezidentiale, iar PSD a ramas in urma.
Dupa ce aproape toate partidele si-au lansat candidatii la prezidentiale in acelasi timp cu cei pentru Parlamentul European, PSD vorbeste despre eventuala intrare a lui Emil Boc in cursa pentru Cotroceni, iar PD-L isi acuza partenerii de coalitie ca "au inceput mai devreme campania pentru prezidentiale".
Potrivit unui comunicat de miercuri al Prefecturii Capitalei, campania "Pe 7 iunie mergi la vot o singura data! ... Campania este gratuita, prin parteneriate cu Metrorex, cu RATB si cu alte societati.
Prezent la aniversarea a 30 de ani de la punerea in functiune a primei instalatii a rafinariei Petromidia, omul de afaceri liberal a mentionat ca niciunul din candidatii pe care ii vede in turul doi nu i-au cerut finantare pentru campania electorala.
Plecand de la dispute numai de el stiute cu "niste baieti de la PSD", "teribilisti care pana acum n-au facut nimic pentru orasul asta", Solomon a afirmat ca va conduce campania electorala a PD-L in Craiova.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, a afirmat ca nu va amesteca activitatea din campania electorala cu cea de la Senat.
Inca de la data autosuspendarii sale, pe 21 septembrie, un cunoscut militant PSD, fost lider de frunte trecut acum in linia a doua, sustinea ca Octav Cozmanca va pleca din PSD, dar nu datorita motivelor invocate, ci pentru a se alatura lui Sorin Oprescu in campania pentru prezidentiale.
Am suferit si eu in campania asta. ... Dar perspectiva de durata pe care noi o dam in aceste zile va fi un stimulent foarte bun pentru primarii liberali sa stea acolo unde sunt si sa nu se implice in campania electorala", a precizat Antonescu.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Candidatul PSD+PC pentru Colegiul 19, Liliana Minca, si-a inceput campania electorala pentru Camera Deputatilor mergand printre oameni, impartind fluturasi si bratari cu iconite si notand problemele alegatorilor, pentru a le rezolva alaturi de edilul sectorului 4,liderul PC Cristian Popescu Piedone.
Cu toate ca este mai mult de un an si jumatate pana cand va debuta campania pentru alegerile locale, trei dintre partidele din Gorj au declansat o precampanie electorala cu acuzatii dure, pentru fotoliul de primar din municipiul Motru.
Deputatul Andrei Gerea explica de ce Opozitia trebuie sa continue campania de "racolare" a parlamentarilor Puterii Deputatul liberal Andrei Gerea a afirmat joi, la Pitesti, ca opozitia trebuie sa continue campania de "racolare" a parlamentarilor din coalitia aflata la Putere, pentru a putea inlatura in cel mai scurt timp actualul guvern.
Acestia vorbesc, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru dcnews.ro, despre culoarea verde folosita in alegeri, despre brandul PDL sau despre efectele implicarii liderilor de la Bucuresti in campania electorala. ... Cine spune ca nu se chleltuie bani in campania electorala peste limita oficiala, cred ca minte.
Miron Mitrea a mai condus campania lui Cristian Diaconescu pentru Primaria Capitalei in 2008 si pe cea a PSD pentru alegerile parlamentare. "Voi fi coordonatorul campaniei PSD pe Bucuresti si implicit ma voi ocupa si de campania candidatului Sorin Oprescu.
Iliescu vrea sa rescrie istoria recenta prin declaratii deplasate si mincinoase Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) considera ca declaratiile recente ale presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, in legatura cu campania pentru alegerile locale din 2008, ""au fost cauzate de o voita uitare si negare a realitatii pe care domnia sa o cunoaste foarte bine"".
L-a parasit pe Adrian Nastase in 2005 pentru Mircea Geoana, dupa care l-a slujit pe Mircea Geoana ca purtator de vorbe in campania prezidentiala, tragandu-i un sut in posterior dupa ce acesta a pierdut alegerile.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca un numar foarte mare de sefi de deconcentrate s-au implicat in campania electorala pentru PDL, motiv pentru care acestia ar urma sa fie demisi in perioada urmatoare, fiind vizati si sefi de politie judeteana, informeaza mediafax.ro.
Campania a debutat practic odata cu suspendarea d-lui Basescu cu asa-numitul "scandal al procurorilor". ... In campania USL nu apar faptele si persoanele care, cu precadere, in ultimii trei ani, au dus la erodarea pozitiei presedintelui.
O analiza din perspectiva sociologica a acestor date demonstreaza ca, de fapt, batalia din campania din aceasta toamna se da pentru aproximativ 15 procente din populatia cu drept de vot a Romaniei.
google-analytics.com