Cautare

2089 de rezultate pentru "campania" (3.10 secunde)
Pe baza de proiecte Viticultorii care vor sa acceseze fonduri comunitare - circa 20 de milioane de euro pentru perioada 2007-2008 - trebuie sa depuna proiecte de modernizare a plantatiilor de vita-de-vie si reconversia soiurilor pina la 30 iunie 2007, iar pentru campania 2006-2007 pina la 30 aprilie 2007.
Sâmbata, în 110 localitati din România s-a desfasurat Campania nationala de colectare a deseurilor electrocasnice. ... La sfârsitul saptamânii trecute, în Craiova, ca de altfel în toate localitatile cu peste 20.000 de locuitori, s-a desfasurat campania de colectare de la populatie a deseurilor electrice si electrocasnice.
Campania pentru o Agricultura Ecologica a fost dezvoltata prin abordarea de tip "umbrela" care serveste intereselor operatorilor nationali din UE si ii sustine in promovarea activa a acestui tip de activitati.
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, a acuzat statul, sambata, la Cluj-Napoca, la un miting electoral, ca are datorii de doua miliarde de euro la firme si ca recurge la "santaj", achitand facturile restante si TVA-ul doar celor care "cotizeaza la campania lui Basescu".
In perioada iulie - septembrie 2012, Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si Groupama Asigurari desfasoara, la nivel national, campania de prevenire a furturilor de si din autoturisme "Nu-ti lasa masina la indemana hotilor!".
Ideea realizarii acestui drum a fost lansata de Toni Grebla chiar in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2008.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, a lansat in februarie 2013, campania "Caravana fondurilor europene pentru satul romanesc", desfasurata sub sloganul "PNDR vine in satul tau".
Campania Gandeste-te sa ai curaj sa fii fericit! ... Campania Gandeste-te sa ai curaj sa fii fericit! Gandeste UNIQA!” are si o componenta BTL:
"Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Campania a ajuns in 45 de tari de pe 5 continente si s-a propagat pe multe site-uri de stiri, site-uri de video sharing, pe bloguri si pe retele sociale. ... Printre site-urile internationale care au publicat stiri despre campania cu caini se numara:
Campania se va desfasura in perioada 17 februarie - 31 iulie 2014 pe pagina oficiala de Facebook a vedetei, (www.facebook.com/iulianatudorofficial), sub forma unui concurs.
Prin campania O 9 atitudine pentru cultura se doreste redobandirea valorii culturale si readucerea in spatiul public a tot ce constituie identitatea Romaniei si a romanilor deopotriva.
Octavian STIREANU Campania electorala a marcat aparitia a doua noi specii politice. ... Sunt ele strict conjuncturale, tin doar de campania electorala sau, mai in profunzime, este vorba despre esecul unui experiment si al unei grefe respinse natural de organismul social?
Campania Vodafone "Experiente mai tari decat ne imaginam" se bazeaza pe observatia ca lucrurile pe care le facem astazi, chiar daca ne-am obisnuit cu ele, au inceput sa semene izbitor de mult cu filmele SF la care ne uitam cand eram mici.
Cel putin 15.000 de carti, reprezentand literatura beletristica, enciclopedii si lucrari de specialitate, isi propune World Vision Romania sa stranga prin campania "Cu o carte schimba o viata"; ... Actiunea face parte din campania "Cu o carte schimba o viata" prin care fundatia intentioneaza să
Campania "Un viitor fara pata!" Cazuistica adesea dramatica precum si cresterea incidentei MM in special la tineri au determinat Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) si Societatea Studentilor Medicinisti sa lanseze campania "Un viitor fara pata". ... Campania de informare va debuta la simularea concursului de admitere "la medicina".
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Campania "Castiga timp! Cancerul pulmonar iti poate fura timpul" Campania "Castiga timp! ... Campania FABC va fi sustinuta si de RATB, prin intermediul celor 500 de autobuze care vor purta mesajul "Castiga timp!
Kotanyi lanseaza campania "Vrei bucatarie noua?/ Hai, rasneste cu noi doua!" si va rasplati cu premii generoase pe cei care vor bucatari cu seturile promotionale de rasnite. Campania care marcheaza aniversarea de catre Kotanyi a 15 ani pe piata romaneasca, se va desfasura in perioada 1 mai-30 iunie 2014.
Si unul dintre cele mai nocive acte de coruptie politica il reprezinta manipularea alegerilor prin manipularea optiunilor cetatenilor si utilizarea, in campania electorala, a banilor murdari.
google-analytics.com