Cautare

2089 de rezultate pentru "campania" (3.43 secunde)
Pe langa campania electorala, politicienii galateni au avut si alte preocupari in ultimele zile.
Liderul PNL a cerut, de asemenea, presedintelui Basescu sa faca publice sumele cheltuite pentru campania electorala prin telefon, aratandu-se agresat de aceasta metoda.
Cetatenii orasului Mangalia au ales PD-ul si acest lucru ne obliga in campania pe care o vom demara pentru castigarea Primariei sa nu facem promisiuni fara acoperire", ne-a declarat, in asentiment cu organizatia pe care o reprezinta, Dan Moldovan, unul dintre democratii inscrisi in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria municipiului Mangalia.
Campania electorala, alegerile pentru Parlamentul European si votul uninominal, dar si amendamentele la bugetul lui 2008 au fost chestiunile de baza cu care s-au luptat actorii politici autohtoni.
Deputatul PSD Miron Mitrea a declarat, miercuri, ca a acceptat propunerea de a coordona campania electorala a partidului in anul 2008, urmand ca membrii Comitetului Executiv al PSD sa se exprime prin vot asupra acestei nominalizari. ... Mi s-a propus sa coordonez campania si am acceptat.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca informatiile referitoare la datoriile pe care partidul le are din campania electorala din 2004, pentru care pagubitii au trimis recuperatori, reprezinta o strategie politica de campanie electorala.
Onaca a inceput campania cu o minciuna.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, vineri, la Cluj, ca inca nu s-a decis ce formatiuni politice cu lideri "simpatici" va sponsoriza in campania electorala, acest lucru fiind o chestiune personala.
Preotii care candideaza ca independenti pentru Consiliile locale si judetene trebuie sa evite orice atitudine politica in campania electorala, sa nu atace contracandidatii si sa isi prezinte programul in mod realist si realizabil, arata Patriarhia Romana.
Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima preocuparea fata de implicarea institutiilor publice centrale si locale, precum si a reprezentantilor acestora in sustinerea unor candidaturi din campania electorala si face apel la adresa acestora sa respecte principiul neutralitatii.
Chiru a acuzat apoi "campania agresiva si murdara" dusa de actualul primar, modul in care i se interzice lipirea afiselor electorale, dar si implicarea Politiei Comunitare in campania electorala.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca formatiunea democrat-liberala face un apel catre toate partidele politice pentru stoparea violentelor in campania electorala.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca deputatul social-democrat Madalin Voicu nu va mai reprezenta, la nivel mediatic, campania electorala a partidului, intrucat, prin declaratiile sale din timpul acesteia "a sarit calul".
Desi in cea mai mare parte a orasului bannerele de dimensiuni mari, care au stat de straja in campania din turul intai al localelor, cat si la cateva zile dupa consumarea acestui scrutin, au fost curatate, nu acelasi lucru se poate spune si despre afisele care inca stau precum lipitorile pe stalpii de electricitate.
Toate partidele parlamentare, cu exceptia PRM, au cheltuit mai multi bani decat veniturile declarate in campania pentru alegerile locale din iunie.
Theodor Stolojan va fi, cel mai probabil, desemnat de PD-L pentru functia de premier, el urmand a avea rolul de "portdrapel" al partidului in campania electorala, motiv pentru care nu va candida intr-un colegiu uninominal, ci se va implica la nivel national in promovarea candidatilor PD-L.
Deputatii doresc sa nu mai vina in Parlament, de la mijlocul lunii octombrie, pentru a se pregati pentru campania electorala si isi propun sa dezbata, pana la aceasta data, 233 de proiecte de lege, dintre care 32 se afla in procedura de urgenta.
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu considera ca presedintele Traian Basescu se victimizeaza pentru a ajuta PD-L in campania electorala, referindu-se la declaratia sefului statului potrivit careia Voiculescu, Hrebenciuc, Geoana, Tariceanu au stabilit o noua "lovitura de stat" dupa alegeri.
"Cred ca ar fi fost foarte util sa vedem o confruntare de idei sau de programe, pentru ca, altfel, campania electorala o sa ramana vesnic acelasi lucru pe care l-am vazut de 20 ani incoace. ... Asa seamana si campania electorala de la noi", a spus Tariceanu.
Cu acest eveniment, reprezentantii UDMR Bihor sustin ca vor sa-si incheie campania electorala, un moment simbolic pentru comunitatea maghiara. "Am ales doua locuri semnificative pentru comunitatea maghiara din Oradea si atunci cand ne-am lansat candidatii, si acum cand ne incheiem campania.
google-analytics.com