Cautare

2089 de rezultate pentru "campania" (3.72 secunde)
Pornind de la aceste statistici ingrijoratoare referitoare la copiii care parasesc scoala, UNICEF a demarat in 2010 campania "Hai la Scoala" de prevenire si reducere a fenomenelor de absenteism si abandon scolar. ... Campania de strangere de fonduri se bucura de sprijinul Andreei Marin, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania.
Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Dani Otil este ambasadorul proiectului, sustinand campania de strangere de fonduri. ... Campania face parte din programul World Hunger Relief, cea mai mare initiativa internationala din sectorul privat, lansata de YUM!
Pentru al doilea an consecutiv, Golin a comunicat campania de strangere de fonduri Vreau in clasa a noua, un program World Vision Romania sustinut de KFC si Pizza Hut.
Astfel, La Roche-Posay lanseaza pentru al 2-lea an consecutiv, campania internationala DEVINO UN SKINCHECKER (www.laroche-posay.ro/saveyourskin), o campanie online cu caracter social, cu misiunea de constientizare asupra preventiei cancerului de piele si importanta folosirii protectiei solare in preventia acestuia.
Chiar daca s-a contrazis si chiar daca presa l-a declarat invins in cele trei dezbateri din campania prezidentiala, s-a dovedit incomod in timpul acestora, iar sustinatorii lui au crezut ce spune.
Sondajul IRES arata, de asemenea, cand si-au ales romanii candidatii pe care au de gand sa-i voteze si in ce masura campania electorala le-a schimbat parerea.
Campania de Diagnostic Mobil este implementata de Fundatia Renasterea, in parteneriat cu Roche Romania si cu sprijinul Carrefour Romania, si are ca scop depistarea precoce a cancerului de san si a celui de col uterin, precum si informarea populatiei privind importanta controalelor medicale periodice.
Din ianuarie, in Romania au loc zilnic proteste sub flamura #REZIST ONG-ul care a lansat campania #REZIST in Romania - De-Clic.ro - este direct legat de MoveOn.org (care organizeaza proteste anti-Trump in America).
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
29 Octombrie 2019 - Ziua Mondiala a Psoriazisului Societatea Romana de Dermatologie lanseaza campania Nu ma exclude, Nu sunt contagios!, cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului - 29 octombrie 2019. ... Campania Nu ma exclude, nu sunt contagios!
Am vazut simbata un film la tembelizor despre campania electorala americana. ... Pentru ca spunea el campania electorala e ca un turneu profesionist de lupte. ... Intr-adevar campania asta este de fapt, problema este daca asta vrem intr-adevar sau cuce ne alegem dupa show-ul aferent.
Si ma gindeam la campania electorala si la saracii politicieni care timp de o luna au trebuit sa se pupe cu toata lumea, sa promita cite in luna si in stele si sa recite programe, fara sa ii prea intrebe lumea o intrebare destul de importanta:
Tin minte ca inainte de campania electorala vreo trei parlamentari au fost de acord sa traiasca doar cu salariul minim pe economie o luna de zile sub supravegherea reporterilor de la Antena 1.
Campania electorala m-a dus mereu cu gandul la faptul ca intregul oras arata ca o afacere, mai bine zis ca un super(hiper)market plin de "produse". ... Banii investiti in campania electorala, pe langa faptul ca se pierd in coada de zerouri, sunt cheltuiti fara rost.
Daca unii politicieni si-au facut un nume ani la rand si abia asteapta campania electorala si ziua alegerilor, unele partide si-au scos vechi membri de la naftalina si i-au postat prin diverse colegii, poate, poate oamenii isi vor reaminti de ei intr-o luna cat dureaza campania electorala.
Cã am fost asaltaþi de bannere ºi afiºe in campania care tocmai a luat sfarºit, nu este nimic nou.
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura.
Preocuparea parlamentarilor pentru campania electorala in detrimentul activitatii legislative obisnuite si necesare in acelasi timp rezulta nu numai din programul redus de lucru adoptat pentru aceste saptamani, dar si din subtirimea ordinii de zi.
"Daca era dupa ei, trebuia sa ne incepem campania ieri”, a declarat Badin.
"Ar mai trebui facute destule lucruri pentru a imbunatati calitatea campaniei in Romania, insa aceste semne sunt incurajatoare", a mai spus Sorescu. Abaterea cel mai des constatata de activistii APD, referitor la campania stradala, vizeaza nerespectarea unui articol din Legea nr.
google-analytics.com