Cautare

2089 de rezultate pentru "campania" (2.83 secunde)
Dar ma indepartez de la subiect!) S-a spus, in campania prezidentiala recent incheiata, ca Traian Basescu a realizat o premiera nationala (daca nu chiar internationala):
• In campania electorala din 2009, Basescu ne tot speria ca daca Geoana castiga alegerile, Vantu si Voiculescu or sa ia Posta Romana si Sarea.
Campania electorala continua pe sms Desi din punct de vedere legal, campania electorala ar fi trebuit sa se inchieie vineri la ora 00.00, aceasta continua pe telefonia mobila prin mesaje trimise de la numere scurte.
In lunile urmatoare guvernul USL va fi supus unui adevarat asediu, iar atacurile, asa cum se intampla in campania electorala, nu vor respecta nicio regula de fair-play. ... Deja a facut asta, in campania pentru referendum, si costurile sunt semnificative.
Credeti ca DNA sau alte institutii vor influenta campania electorala? ... Dar nu este rolul meu sa comentez implicarea sau neimplicarea institutiilor din justitie in campania electorala.
"Replica” de Constanta a demarat campania de salvare a litoralului romanesc. ... Asadar, demersul cotidianului "Replica” , campania intitulata "Salvati plaja litoralului romanesc!”, nu a ramas fara ecou.
Conform ordonantei de urgenta, data alegerilor se stabileste si se aduce la cunostinta publica de catre Guvern cu cel putin 30 de zile inainte de ziua votarii, fata de 45 de zile prevazute anterior, iar campania electorala incepe cu 15 zile inainte de data desfasurarii alegerilor, fata de 30 de zile prevazute anterior.
Vizitand ferma chiar in ziua in care a inceput campania de recoltare a graului, respectiv joi, 3 iulie, am realizat de ce agricultura din Ungaria este cu mult peste cea romaneasca.
El a facut sambata, la Cluj, un apel catre alesii locali ai partidului sa treaca la a€ždescarcarea de vota€œ, sa vada cat din ceea ce au promis in campania electorala au si realizat.
Ion, pe care l-a sponsorizat pentru campania electorala a PSD cu haine inscriptionate cu sigla PSD“ si ca „avea legaturi si cu prefectul de Ilfov, si cu Gabi Oprea, presedintele PSD Ilfov“, pe care i-ar fi „sponsorizat cu 600 - 700 de dolari pentru campania electorala a PSD“.
Premierul a amintit totodata ca proiectul de buget promovat de fostul Guvern pentru 2005 nu a prevazut suplimentarile salariale promise profesorilor de catre Executivul PSD, considerand ca anul trecut Guvernul „a vandut doar iluzia unor cresteri salariale“, fiind constrans de campania electorala, dar fara sa identifice resursele necesare pentru a finanta aceasta promisiune.
ßi fostul presedinte Ion Iliescu a criticat dur la Târgul Gaudeamus actuala Putere pentru promisiunile „demagogice“ si „clar nerealiste“ in domeniul çnvatamântului facute in campania electorala. ... Cine a vorbit de 6% din PIB pentru çnvatamânt in campania electorala?
Constantinescu a denuntat din nou "campania Aliantei ba DA, ba nu" indreptata impotriva sa si a lui Mazare.
Scrisoarea este pasul cel mai recent in campania "OZN-urile: ... Desecretizarea OZN din Brazilia este rezultatul direct al strategiilor noastre din ultimii ani, prin campania mentionata mai sus, iar sedinta de la Ministerul Apararii este o recunoastere a ei".
Un sceptic curios Acum, fanii OZN sunt incurajati mai ales de faptul ca John Podesta, de 66 de ani, fost sef de personal al lui Bill Clinton si unul dintre cei mai influenti consilieri ai lui Barack Obama, a demisionat in februarie 2015, tocmai pentru a deveni mana dreapta a lui Hilary Clinton in campania ei electorala.
Anul acesta, Campania Euromelanoma Day are loc in perioada Mai - August 2016. Actiunea SRD, organizata cu prilejul celei de a 11-a editii a EuroMelanoma Day, este o continuare a campaniilor derulate in anii precedenti.
- Sebastian Ghita NU AVEA NEVOIE de sprijinul meu pentru a candida in Prahova / este membru la acea organizatie din 2002/ avea o relatie apropiata de notorietate cu Presedintele PSD Mircea Cosma si Primarul de atunci al Municipiului Ploiesti Iulian Badescu / a participat activ la campania de la alegerile locale avand astfel asigurat sprijinul primarilor din zona si al activului de partid;
Adrian Nastase i-a trimis in urma cu trei zile o scrisoare lui José Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, in care sustine ca este supus la presiuni politice de actuala Putere, care urmareste astfel ca "adversarul cel mai redutabil din campania electorala sa fie tinut cat mai mult pe tusa".
Vodafone face treaba lui Manafu Si pentru ca trebuia cineva sa aiba grija si de plaje in timp ce Manafu debita prostii, Vodafone Romania a pornit, pentru al doilea an consecutiv, campania "Litoral curat".
Primarul Constantei nu a uitat sa aminteasca despre campania electorala, atunci cand doi dintre cei care-si doresc acum sa plece au avut nevoie de ajutorul PSD, ajutor pe care de altfel l-au si primit.
google-analytics.com