Cautare

2089 de rezultate pentru "campania" (3.82 secunde)
Ei sustin ca declaratia este menita sa aduca puncte PSD in campania electorala. ... "Suntem, desigur, ingrijorati ca domnul Verheugen, comisarul european, intentioneaza sa inchida negocierile pentru a-l ajuta pe domnul Nastase in campania lui electorala", a declarat Mikolaj Dowgielewicz.
Uneori, mai apar si momente de criza, de infrangere, de deruta - si am avut si eu parte de aceste lucruri, in special dupa campania de la Bucuresti.
Liviu Scarlat - cel care in campania pentru locale n-a avut doua vorbe la un loc, preferand de multe ori sa scoata la inaintare anonimi care sa-i poarte vorbele.
“Programarea conferintei de aderare s-a facut cu mai multe luni inainte, nu are nici o legatura cu campania electorala“, a declarat ieri Puscas, ca reactie la acuzele care i se aduc comisarului european pentru extindere Günter Verheugen.
(A.M.) Boc nu-l contrazice pe presedinte Liderul PD, Emil Boc, a afirmat ieri ca, prin declaratiile facute luni, presedintele Traian Basescu este consecvent cu afirmatiile din campania electorala si nu face altceva decat sa transforme vorbele in fapte, denuntand tentatiile de „drenare“ a banului public.
doreste reduceri fiscale mai mari decat cele propuse de PSD, care au fost deja puse sub semnul intrebarii de catre FMI, dar - scrie “Economist Intelligence Unit“ - de indata ce cheltuielile la buget cresc pe masura ce campania de aderare la UE inainteaza, nu este greu de intrevazut ce va urma.
Sondaje otravite In ceea ce priveste strategia de contraatac a aliatilor, Tariceanu a mai spus ca s-a luat decizia sa nu se raspunda in aceeasi maniera la campania murdara a PSD.
In contextul rezultatelor alegerilor, cum comentati campania desfasurata de Uniunea Nationala PSD+PUR si ce credeti despre vehiculatele fraude comise, in diferite puncte ale tarii, de catre partidul de guvernamant?
Liderii judeteni ai PSD^PUR se cearta intre ei de la banii pentru campania electorala.
De altfel, el este cel care atit in campania pentru alegerile generale cit si cea pentru locale a filmat personal pentru PNL actiunile electorale ale acestui partid si ale Aliantei D.A.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, prezent ieri la Craiova, a afirmat la întâlnirea cu liderii liberali ca PD si PSD vor avea un discurs negativ în campania electorala de la europarlamentare.
Politic Scandal de proportii in PD-L Arges dupa ce unor candidati la fotoliile de consilieri locali la Pitesti li s-ar fi cerut sa dea mai multi bani pentru campania electorala.
Biroul Permanent al Senatului a aprobat marti solicitarea independentului Sorin Oprescu de a intra in concediu fara plata, pentru a putea participa la campania electorala pentru alegerile locale, in calitate de candidat la Primaria Capitalei.
Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat joi, pentru Mediafax, ca liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, trebuie sa inceteze campania electorala facuta din sediul Guvernului.
Datorita faptului ca, inca din campania electorala, Guvernul nostru s-a angajat sa nu mai guverneze prin ordonante de urgenta, sa vina cu legile in Parlament, pentru ca este mult mai bine ca sa dezbatem aceste legi si sa nu le trecem in pripa, iar dupa aceea sa venim cu fel de fel de amendamente la ele.
Elena Basescu va folosi in campania pentru europarlamentare sediul Elenei Udrea. ... Elena Udrea spune ca au discutat despre campania de strangere de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la Parlamentul European.
Poate ca unii dintre ei au fost fortati sa isi faca aparitia, alaturi de liderii PSD in campania electorala, la diferite manifestari. ... Daca vor exista indicii clare ca s-au implicat direct in campania politica vor suporta consecintele.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), raspunde atacurilor impotriva sa, tot mai virulente cu cat se apropie campania electorala, cu aceeasi moneda. ... Asta in conditiile in care campania electorala nici nu a inceput inca.
Liberalii se invoiesc sa-l sustina pe Mircea Geoana in campania electorala in schimbul constituirii unei majoritati de guvernare cu Klaus Iohannis ca premier. Crin Antonescu a declarat ca se implica direct in campania electorala pentru turul 2 pentru a-l sustine pe Geoana dupa ce contractul va fi parafat.
Traian Basescu declara, in campania electorala din 2004, ca va pune Guvernul si Parlamentul la munca in slujba cetatenilor daca va castiga.
google-analytics.com