AGERPRES informeaza: Deputatul Andrei Gerea explica de ce Opozitia trebuie sa continue campania de "racolare" a parlamentarilor Puterii
Deputatul liberal Andrei Gerea a afirmat joi, la Pitesti, ca opozitia trebuie sa continue campania de "racolare" a parlamentarilor din coalitia aflata la Putere, pentru a putea inlatura in cel mai scurt timp actualul guvern.
"Noi, ca politicieni aflati in Opozitie, nu avem altceva de facut decat sa continuam campania de racolare, daca vreti, a parlamentarilor din tabara de la Putere care s-au saturat de sluj, in ideea de a putea darama acest guvern cat mai repede", a declarat Gerea. In opinia deputatul PNL, o schimbare cat mai rapida a actualului guvern este necesara din cauza lipsei de performanta in domeniul economic. "Realitatea o vedem in jurul nostru. Somajul este mare, inflatia este foarte mare, cea mai mare din Europa, a fost depasita deja orice prognoza ultra-pesimista", a spus Gerea.
El a apreciat ca Uniunea Social Liberala va veni, prin programul economic pe care il va prezenta pe 27 mai, cu o alternativa viabila la actuala politica din domeniul economic, care va contine multe elemente de dreapta. "PNL si-a putut implementa ideile principale privitoare la o adevarata politica fiscala de dreapta, ceea ce inseamna reduceri de taxe si impozite. Exista insa disponibilitatea PNL ca pe anumite zone, inclusiv cota unica, sa fie unele ajustari, de exemplu introducerea unei cote de impozitare diferentiate, dar in minus fata de 16%, cat este acum", a explicat Andrei Gerea.