Blogul lui Dan Andronic: Oare dl.Victor Ponta isi scrie singur prostiile pe blog?
Eu banuiesc ca da. Prea este stilul sau. Unsuros, insinuant, plin de inexactitati, vag amenintator, cum ii sta bine unui aparatcik ajuns in fruntea bucatelor. De multe ori m-am gandit sa fac o paralela intre dl. Victor Ponta, social-democratul cu bona filipineza si Ion Iliescu, fostul Presedinte. Traseul politic este asemanator, apucaturile asisderea. Patrioti. Colaboratori. De la Tineret au venit amandoi, la reciclare au fost trimisi amandoi, dar nu oriunde, ci in aparatul de partid si de stat, pe functie importanta. Pe parcursul istoriei amandoi l-au "impuscat" pe cel care le-a fost baci. Dl. Ponta este chiar mai tare decat Iliescu. L-a parasit pe Adrian Nastase in 2005 pentru Mircea Geoana, dupa care l-a slujit pe Mircea Geoana ca purtator de vorbe in campania prezidentiala, tragandu-i un sut in posterior dupa ce acesta a pierdut alegerile. De ce scriu despre el? Habar n-am, poate doar pentru ca este exemplul clasic al politicianului de tip Omul-Nou. Dlui Ponta i se pare normal sa i se plateasca calatoriile in strainatate, sa primeasca sponsorizari de la drumari, chiar sa pupe mana Adevaratului Stapan, cu o singura conditie: sa nu se afle! Daca-i aduci aminte, devine agresiv...
Baiatul asta vrea sa conduca Romania? Inseamna ca nu a invatat nimic de la Mircea Geoana! Ceea ce-i normal, pentru ca ravneste la titlul de "Prostanac". Este extrem de aproape.
P.S. In privinta faptului ca eu am fost seful de facto al campaniei electorale al lui Adrian Nastase, dl. Victor Ponta ar face bine sa-si improspateze memoria intrebandu-i pe Bogdan Teodorescu si Dan Sultanescu, actuali prieteni/colaboratori, despre rolul fiecarui angajat al Multimedia Political Communication in campania din 2004. Sau chiar pe Dan Nica, seful campaniei. Eu stiu ce am facut in campania electorala din 2004, dar cu surprindere aflu ca dl Victor Ponta cu aceeasi tarie de caracter, ii furniza lui Sebastian Lazaroiu, de la Alianta DA, dosarele PSD-istilor intocmite de el ca sef al Corpului de Control al lui Adrian Nastase. Pe care le citeam ulterior in presa, intrebandu-ne cine-i tradatorul din PSD care face un asemenea lucru. Dupa 7 ani am aflat: dl Victor Ponta facea contra sondaje
QED. Unsuros, insinuant, plin de inexactitati, vag amenintator, dar si cu stofa de colaborationist...

xxx

Iata pasajul de pe blogul lui Adrian Ponta, care l-a iritat pe Dan Andronic:
"As vrea sa constatati ca Basescu vorbea, in 2004, de "tepe" la plural si a ajuns, in decembrie 2011, la o singura "teapa" - cea pentru Nastase. Intrebarea celor care mai au memorie si bun-simt vine imediat si logic - unde sunt celelalte? Nu ar fi in sensul celor promise ca sa apara macar cateva in plus, asa ca sa nu inteleaga tot omul ca de fapt ai doar un razboi personal cu un adversar politic?
Ca sa fiu mai explicit, ma refer la urmatorii:
(...)
5. Si in mod sigur o teapa la loc de cinste pentru consultantul politic al lui Adrian Nastase, faimosul domn Dan Andronic, seful de facto al campaniei electorale pentru care raspunde penal candidatul?"