Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (2.81 secunde)
"In virtutea programului asumat de liberalii constanteni de asigurare a dialogului permanent si a transparentei fata de locuitorii orasului Constanta, Organizatia Municipala Constanta a Partidului National Liberal initiaza o campanie numita generic "Porti Deschise", program permanent de intalnire cu cetatenii municipiului", a declarat ieri Aurel Butnaru (foto), presedintele interimar al organizatiei.
"La inceputul acestui an scolar trebuie sa se mearga pe ceea ce exista cu masuri de asigurare a invatamantului in conditii bune, si baza materiala, si corp didactic, si asa mai departe.
In aceasta dupa-amiaza vom initia discutii si ne vom consulta cu toate formatiunile politice din opozitie pentru a putea sa avem o coordonare a activitatii in opozitie si pentru a putea, dupa daramarea Guvernului Boc, sa propunem un Guvern capabil sa asigure o functionare corecta si o asigurare de climat electoral corect in Romania si, de asemenea, o formula guvernamentala care sa fie capabila sa raspunda provocarilor economice ale acestui moment.
Oricum, daca va apela la astfel de practici, eu am asigurare si privata, si de stat. Daca este sa intrerupem controalele, asta ar insemna sa abdic de la legislatie si sa nu ne mai exercitam atributiile.
Meniu de restaurant la puscarieIn 2008, Administratia Nationala a Penitenciarelor a implementat un sistem de asigurare a hranei detinutilor prin servicii de catering, in trei unitati de detentie din tara, printre care si Penitenciarul Botosani.
Desi, la inceput, am avut toate promisiunile de asigurare a conditiilor si logisticii necesare pana la dobandirea personalitatii juridice de catre noul partid, ulterior au inceput sa apara suspiciuni, tergiversari, lansarea unor zvonuri" - arata Octav Cozmanca.
4, persoanele care nu sunt salariate sunt obligate sa comunice Casei de Asigurari de Sanatate alese veniturile realizate pe baza contractului de asigurare.
la acestea se mai adauga si o contributie pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, de 0,85%, si o contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale cuprinsa intre 0,15 si 0,85%, diferentiata in functie de clasa de risc.
Presedintele Traian Basescu a dat dispozitie, sambata, ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la masuri de asigurare a protectiei sefului statului, incepand cu data de 24 septembrie, ora 17,00.
Agerpres informeaza ca echipaje auto si moto ale Politiei Rutiere cu semnalele luminoase rosii si albastre si acustice in functiune au reluat marti procedurile de asigurare a escortei coloanei oficiale a primului-ministru Emil Boc.
De asemenea aceasta va putea fi infiintata si va functiona ca o societate comerciala in care farmacistul este asociat unic sau in asociatii de farmacisti care detin cel putin 51% din actiuni, astfel ca farmacistul sa fie mai preocupat de buna asigurare a serviciilor din unitate.
Si a doua asigurare e ca USL va castiga in 2012 si alegerile locale si pe cele parlamentare. E mult prea mare revolta oamenilor pentru ce le-au facut ticalosi ca Emil Boc si Florin Popescu.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei 80/2010, aprobata saptamana trecuta de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale.
Pentru restul serviciilor medicale fiecare va trebui sa faca o asigurare medicala suplimentara, care nu este obligatorie, este voluntara. Alta incarcatura pentru populatie nu este.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
In plus, prin modernizarea si eficientizarea sistemelor, bugetul Capitalei va fi degrevat de o parte importanta a sarcinii de asigurare a subventiei pentru populatie.
Pe perioada verii vor avea loc nu doar dezbateri, dar primim si acordul Comisiei de la Venetia ca sa avem o asigurare europeana foarte clara ca respectam toate standardele europene.
Semne incep deja sa se vada, state serioase incep sa dezvolte strategii serioase, in incercarea de asigurare a viitorului. La noi agricultura ramane o chestie acolo, despre care am convenit candva ca are mare potential si gata, nu ne mai batem capul.
Pentru mine a fost ca o asigurare din partea creatorilor lui Oprea ca nu isi vor lasa papusa chiar atat de libera, cum s-ar fi putut speria cei mai fragili aparatori ai valorilor democratiei clasice.
google-analytics.com