Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (8.62 secunde)
Firma in cauza accepta plata cash, prin banca, file CEC, prin intermediul firmelor de asigurare.
- in noaptea de 03/04.09.2010, prin ruperea sistemului de asigurare, au patruns intr-o societate comerciala din str. ... - in noaptea de 01/02.08.2010, prin taierea sistemului de asigurare, au patruns intr-o societate comerciala din str.
Iulian de 23 de ani, din Bucuresti, care, prin fortarea sistemului de asigurare a portierelor stanga si dreapta fata a unui autoturism marca Dacia Logan, a incercat sa patrunda in interiorul acestuia pentru a sustrage o sacosa din plastic, ce se gasea pe bancheta din spate.
Recent, Serviciul Furturi de Autovehicule din Politia Capitalei sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si cu suportul specializat al Serviciului Roman de Informatii, a declansat o ampla actiune ce vizeaza destructurarea unei grupari infractionale ai carei membri sunt suspecti de comiterea mai multor inselaciuni in dauna societatilor de asigurare.
Pentru cei cu varsta de pana in 30 de ani, romanii ar putea plati si 4700 de lei pentru o asigurare RCA.
Service-urile refuza clientii care au asigurare RCA la Euroins: "Nu va repara nimeni masina".
Prin lege, toti proprietarii de locuinte din Romania sunt obligati sa incheie o asigurare impotriva dezastrelor pentru trei riscuri: ... Tot atunci afla cat de simplu si rapid ar fi putut incheia la timp o asigurare, chiar si fara sa iasa din casa.
Doar 1 din 5 romani are asigurare obligatorie pentru locuinta. Asta in timp ce, in ultima perioada mai ales, inundatiile au lasat in urma sute de case distruse.
In plus, el are o polita de asigurare in valoare de 80.000 de euro. Ionel Popescu, un alt candidat al Aliantei, detine, potrivit declaratiei sale de avere, nu mai putin de 4 apartamente, dobandite pana in 2002.
Chiar daca o parte a acestor cheltuieli poate fi recuperata prin incasarea politei de asigurare a cheurilor, intregul prejudiciu nu va fi stins niciodata, intrucat Moldoveanu, simtindu-se cu musca pe caciula pentru propria neglijenta in verificarea starii tehnice a cheului, nu a avut nici un interes sa transeze lucrurile si sa stabileasca vinovatii.
Referitor la o posibila schimbare a vicepresedintilor Consiliului Judetean, Ioan Mircea Pascu a declarat ca pentru UDMR mentinerea protocolului cu PSD la nivel local e o polita de asigurare pentru participarea viitoare la Guvern.
Presedintele Traian Basescu a afirmat de mai multe ori ca nici una dintre locuintele familiei sale nu ofera conditii de asigurare a securitatii necesare unui sef de stat.
Ca masuri de asigurare in acordarea esalonarii la plata, administratia fiscala impune contribuabililor constituirea de garantii, precum si achitarea obligatiilor fiscale curente, a ratelor esalonate si a dobanzilor datorate pe perioada esalonarii la plata", se arata in nota de fundamentare a Ordonantei.
Criza financiara si economica, declansata in SUA in 2007 si multiplicarea starilor conflictuale din lume , au pus la ordinea zilei nevoia unui nou cadru - multipolar - de asigurare a stabilitatii mondiale.
Conform acestei legi, (articolul 82, alineatul 1, litera a), din Sectiunea a 2-a, Capitolul III, Titlul IV, Cartea I), "calitatea de deputat si senator este incompatibila cu functia de presedinte, vicepresedinte, director general, director, administrator, membru al Consiliului de Administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice".
Vor fi despagubiti doar cei care au asigurare“. Marius Petcu, presedintele CNSLR Fratia: „Inundatiile trec, puterea trebuie sa ramina“ „Autoritatile si-au dovedit incapacitatea de a gestiona o criza in urma cu citeva luni, atunci cind s-au produs inundatiile din Timis.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis sa initieze un act normativ prin care proprietarii de masini care nu au asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA) sa fie sanctionati suplimentar „conform practicilor din statele membre ale Uniunii Europene“, se arata intr-un comunicat al CSA.
Din aceasta suma aproape 45 de milioane s-au dus in domeniul vegetal pentru subventionarea primei de asigurare acordata producatorilor agricoli, pentru sprijinul acordat in primavara anului 2006, subventionarea productiei interne de samanta si material saditor certificata oficial, dar si pentru a sprijini financiar functionarea grupurilor de producatori pentru comercializarea legumelor si fructelor.
In acest sens, Romania si Ucraina impartasesc un obiectiv comun, acela de asigurare a securitatii si stabilitatii democratice, precum si de promovare a valorilor europene, international recunoscute, in spatiul de vecinatate, arata sursa citata.
Rata lunara de 1.490.000 de lei vechi include comisionul de gestiune a creditului de 0,3%, prima lunara de asigurare 0,085%, precum si comisionul de cont curent de 0,5 euro.
google-analytics.com