Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (3.51 secunde)
403), activitati de investigatie si protectie (748), activitati de asigurare, reasigurare (520). Principalele meserii aferente locurilor de munca oferite pentru persoanele cu studii superioare sunt consilier financiar (103), consultant financiar (41), inspector de asigurare (32), agent de asigurari (11), consilier in economie generala (25), economist (13).
Din pacate, conform reperezentantilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), circa 22% din totalul celor care trebuie sa incheie o asigurare obligatorie a locuintelor nu vor avea posibilitatea sa plateasca prima de asigurare.
Chiar daca unele societati de asigurare au reputatia de operator care ofera preturi mici, in realitate preturile se schimba periodic. ... "Bursa RCA este un demers care incurajeaza decizia informata din partea publicului in ceea ce priveste alegerea unei polite de asigurare RCA.
Cat despre soferii care au apelat de trei sau mai multe ori la polita de asigurare, acestia sunt incadrati la categoria "asa nu" si vor plati o asigurare de trei ori mai mare.
Activitatea principala a grupului Signal Iduna este producerea si vanzarea de polite de asigurare pentru persoane fizice si corporatii, managementul activelor si servicii bancare pentru acumularea de capital.
Pentru UNIQA, asigurare inseamna preventie. ... Toate acestea sunt gandite in primul rand ca solutii de preventie si de protectie a clientilor, suplimentare fata de polita de asigurare.
"Termenul pentru depunerea Declaratiei de Asigurare privind asigurarea in sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale a persoanelor fizice care realizeaza venituri de natura profesionala, altele decat cele salariale pentru care se datoreaza contributia individuala de asigurari sociale, conform OUG nr.
Totodata, in cazul deteriorarii masinii intr-un accident, proprietarii nu vor mai fi despagubiti de companiile de asigurare daca nu au masinile echipate corespunzator", a declarat Ministrul transporturilor, Anca Boagiu.
Persoanele care nu sunt salariate, dar au obligatia sa isi asigure sanatatea, trebuie in continuare sa comunice direct casei de asigurari veniturile, pe baza contractului de asigurare, pentru achitarea cotei de 5,5%. ... Pentru persoanele asigurate in baza contractului de asigurare pentru somaj, contributia datorata ramane 1%.
Amenzile pentru cei care nu si-au incheiat asigurare obligatorie vor incepe abia din luna august, pana atunci vor depinde ajutorul Guvernului si al primariilor. ... Incheierea unei polite de asigurare a locuintei are preturi variabile in functie de suma pe care ar trebui sa o primiti ca si despagubire.
Polita a fost incheiata pentru perioada 13 mai 2013 -12 mai2014 si acopera toate cele 16 avioane si elicoptere ale Scolii Superioare de Aviatie Civila, care a platit 160.020 lei pentru asigurare.
Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softms32.verificarerca&hl=ro Spre deosebire de celelalte aplicatii, aceasta iti permite ca, in cazul unui accident auto, sa verifici daca vinovatul are asigurare RCA la data producerii incidentului.
Camerele video sunt utilizate, in acest sens, atat pentru monitorizarea angajatilor, cat si pentru instruirea acestora in caz de audit, facilitati de asistenta medicala si de asigurare a bunurilor personale si ale firmei.
-asigurare medicala; -asigurare storno " optional; -excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale J'Info Tours recomanda:
Potrivit sursei citate, pentru 353 de cladiri nu este obligatorie obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, iar pentru 747 aceasta este obligatorie, ele fiind neautorizate.De asemenea, MAI informeaza ca peste 10.000 de politisti si jandarmi vor fi angrenati, incepand de luni, in actiunile de mentinere a ordinii publice si de asigurare a conditiilor necesare cresterii gradului de siguranta in proximitatea scolilor, liceelor si colegiilor din intreaga tara.
Tata are asigurare! ... - Tata are asigurare!. Primul computer inventat de albanezi Albanezii au reusit sa scoata pe piata primul lor computer.
Universitatea Spiru Haret functioneaza din anul 1991 fiind recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale prin acreditarea acordata de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior si Agentia Europeana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.
Proprietarii de trotinete vor fi obligati sa aiba polita de asigurare, incepand de anul viitor. Autoritatea care supravegheaza piata asigurarilor va aplica o directiva europeana deja aprobata.
google-analytics.com