Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (3.09 secunde)
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
In acelasi timp au mai fost amenajate si platforme de gunoi in mai multe cartiere din Navodari si realizat un sistem de asigurare a pubelelor pentru gunoi, beneficiind de acestea un numar de aproximativ 15.000 de navodareni.
In aceasta categorie intra cheltuielile de administrare si de intretinere a biroului, de la chirie si cheltuielile aferente (incalzire, electricitate, asigurare, curatenie), pana la costul abonamentului la internet.
banci si institutii financiare, companii de asigurare si reasigurare, firme listate pe pietele bursiere, companiile organizate ca societati nationale, firmele care au beneficiat de fonduri comunitare nerambursabile, precum si IMM-urile care depasesc doua din cele trei criterii de marime - numar de salariati, valoarea activelor, cifra de afaceri.
presedinte, vicepresedinte, director general, director, administrator, membru al consiliului de administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice;
finalizarea si darea in folosinta a Casei de Cultura, accesarea de fonduri externe pentru constructia unei sere de flori, implemetarea sistemului de colectare selectiva hartie si plastic, amenajarea unei platforme de gunoi in cartiere si a sitemului de asigurare a pubelelor pentru gunoi.
Pe de alta parte, senatorul PRM nu a ezitat sa atace patronatul pentru faptul ca nu a investit in sistemele de asigurare a protectiei mediului.
"Eliminarea acestui alineat inlatura exceptia prin care membrii Executivului, secretarii de stat, subsecretarii de stat si asimilatii acestora puteau face parte, la propunerea Guvernului, cu titlu exceptional, din Adunarea Generala a Actionarilor ori ca membri ai consiliilor de administratie ale regiilor autonome sau societatilor nationale, institutiilor publice ori ale societatilor comerciale, inclusiv bancile sau institutiile de credit, societatile de asigurare si cele financiare, de interes public." Marinescu considera ca aceasta noua reglementare este "o conditie sine qua non pentru diminuarea coruptiei, reducerea cheltuielilor bugetare si eradicarea influentei politice".
Manole a mai precizat ca se doreste revizuirea cifrei de 70 % pe care firmele de asigurare o ofera drept despagubire, iar in aceasta suma nu este inclusa arenda.
In acest sens, s-a cerut prefectilor sa dispuna masuri de asigurare a sediilor Birourilor Electorale Judetene, respectiv Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti, cat si a logisticii necesare.
In acest sens, reprezentantii Baroului au prezentat documente din care reiesea ca in 1939, 91 de loturi de teren au fost donate Casei de Ajutor, Pensii si Asigurare Mutuala a Avocatilor - Baroul Constanta, de catre Silvia Mavrodin, in baza documentului 325/1939.
Teodor Melescanu a adaugat ca perspectivele sunt foarte bune si si-a exprimat increderea ca, "la un orizont de timp de unul-doi ani", acest proces va incepe pe masura ce si armata irakiana si fortele de securitate irakiene preiau tot mai mult din sarcinile directe de asigurare a securitatii pe care, la momentul acesta, le fac militarii din coalitia multinationala sau din misiunile sub egida NATO sau ONU.
La toate acestea se adauga actiuni privind dezvoltarea economico-sociala a judetului, precum si atributii de asigurare a bugetului CJ si institutiilor subordonate.
Legea mai prevede infiintarea pool-ului de asigurari impotriva dezastrelor naturale, ca societate de asigurare-reasigurare, care va gestiona Fondul de risc, din care se va asigura plata daunelor in cazul producerii riscurilor asigurate obligatoriu.
Lavrov a subliniat ca amplasarea rachetelor Iskander in regiunea Kaliningrad este considerata de Rusia o asigurare a securitatii sale nationale.
Potrivit documentelor, reprezentantul Asociatiei, Ion Colcea, a convocat o adunare prin care a cerut incetarea activitatii, din cauza pierderilor mari de recolta din anii 2002 si 2003, care au dus la neplata datoriilor catre bugetul statului, a firmei de asigurare si altor parteneri de afaceri.
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
Veniturile sistemului de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale sunt de 294 de milioane, cu un excedent de 240 de milioane.Pentru asistenta sociala a celor aflati in somaj sunt prevazute in prezent 1,454 miliarde de lei, iar cheltuielile estimate se cifreaza la 1,521 miliarde de lei, ceea ce ar genera un deficit al bugetului asigurarilor de somaj de 67 de milioane de lei.
A crescut nivelul de deductibilitate la calculul impozitului pe profit a cheltuielilor cu primele de asigurare voluntara de sanatate intr-un an fiscal de la 200 de euro la 250 de euro, pentru fiecare participant.
Directiile de Sanatate Publica vor verifica si supraveghea conditiile de asigurare a asistentei medicale in unitatile sanitare, respectiv asigurarea stocurilor de medicamente de urgenta, in special a medicamentelor pentru patologiile determinate/agravate de canicula, functionalitatea generatoarelor de rezerva, asigurarea rezervelor de apa proprii ale unitatilor sanitare.
google-analytics.com