Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (2.87 secunde)
Asigurarea imobilului este obligatorie, in schimb, banca nu solicita asigurare de viata, exceptand sumele care depasesc 100.000 de euro.
Urmare a deciziei, soferii nu mai trebuie sa prezinte la vama documente suplimentare de asigurare, Cartea Verde fiind inclusa in polita RCA.
Reprezentantii Omniasig nu precizeaza insa valoarea primei de asigurare, durata politei sau dimensiunea parcului auto. Omniasig a asigurat parcul auto al MApN si in 2003.
Fondul Proprietatea a selectat Bancpost, prin licitatie, pentru asigurarea serviciilor de depozitare si custodie a activelor, iar AON Romania, broker de asigurare, va furniza fondului servicii de asigurari de raspundere civila legala a managerilor.
Si pentru primele de asigurare voluntara de sanatate plafonul cheltuielilor deductibile a crescut de la 200 la 250 de euro, atat pentru angajat, cat si pentru angajator.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Fara asigurare nu se face revizia periodica. Asa ca cine stie cand au vazut ultima oara acele masini o revizie cum trebuie?
Ambasadorul a promis ca Austria va adopta o "abordare energica" a subiectului, pe linia declaratiilor cancelarului austriac Wolfgang Schuessel de a nu exista o perioada prea lunga de timp pana la fixarea unui calendar al masurilor ce ar permite continuarea eforturilor de asigurare a unui Tratat constitutional pentru Europa.
Primarul Szasz i-a facut chiar si o invitatie lui Traian Basescu de a fi prezent la Odorheiu Secuiesc, pe 15 martie a.c., fiind convins ca prin prezenta presedintelui ar fi o asigurare ca evenimentul va fi lipsit de incidente.
Bazacopol, Emil Havaet este in continua cautare a unui prilej de specula, a unei afaceri, de la societatile arheologice ascunzind cercetari geologice, pana la comertul cu ani, un fel de asigurare a ultimilor ani de viata ai batranelor singure contra averilor lor.
• Starea generala de sanatate • Stabilirea stadiului neoplasmului de san • Marimea sanului natural • Cantitatea de tesuturi disponibile ale corpului • Daca se doreste reconstructia ambilor sani • Daca aveti asigurare de sanatate • Marimea implantului pentru sanul reconstruit • Dorinta de simetrizare a celor doi sani Alte lucruri importantante la care sa va ganditi • Unele femei nu doresc sa se gandeasca la reconstructie atunci cand primesc diagnosticul de cancer mamar.
In final, vasul scufundat urma sa obtina o asigurare grasa, care a fost de 12 milioane de dolari in vreme ce Olympic costase in jur de 3.
Pana in anul 1989, politica de asigurare a independentei energetice a tarii, al carei obiectiv era atingerea unei productii nationale de carbune de 100.000.000 tone/an, a avut efecte majore la nivelul bazinului Valea Jiului iar zona a cunoscut o expansiune economica rapida.
Pe 13 mai, documentele reintrau in posesia britanicilor, cu o asigurare din partea spaniolilor ca nu lipsea nimic. Specialistii britanici au analizat plicurile si au putut confirma ca acestea fusesera deschise.
Fidelitatea a stat la baza societatii patriarhale ca o asigurare cu privire la proprietate si mostenire, avand prea putin de a face cu dragostea.
Ori conducatorul auto care a provocat accidentul, ori cu asigurare, aceste lucruri ar trebui platite. In acest sens, ar trebui sa existe insa si niste schimbari legislative, care sa prevada amenzi drastice, iar supravegherea sa fie mai riguroasa.
Acum iti vei permite sa finalizezi un credit, sa platesti facturi, costuri de asigurare sau de sanatate. Saptamana va fi foarte dinamica ca si comunicare cu prietenii sau rudele.
Reteaua cabinetelor medicale independente de specialitate si cea a cabinetelor stomatologice independente, retelele cu cel mai mare numar de unitati din sistemului de asigurare a asistentei medicale ambulatorii, apartin aproape in totalitate sectorului privat.
- nu blocati caile de acces si iesire din zona, respectati recomandarile structurilor de asigurare a ordinii publice si evitati zonele supra-aglomerate;
De despagubiri vor beneficia si crescatorii de animale care au inregistrat in perioada aprilie - mai 2006 pierderi de animale, pasari, familii de albine si pesti. "Pentru acestea, despagubirile acordate reprezinta 80% din valoarea de asigurare diminuata cu valoarea subproduselor rezultate.
google-analytics.com