Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (2.89 secunde)
Semnalul "curateniei" dat de prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, la inceputul anului printre angajatii institutiei pe care o conduce pare sa fi dat roade.
Din cei peste 200.000 de pensionari doljeni, 84.745 de varstnici vor primi inainte de Paste sprijinul financiar promis de guvern.
Peste 40% dintre romani sunt de acord cu crearea unei noi majoritati guvernamentale si cu inlocuirea premierului Calin Popescu-Tariceanu din fruntea Guvernului.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Persoanele care s-au adresat Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii din Camera Deputatilor au criticat solutiile pronuntate de instante sau dispuse de organele Parchetului, releva raportul pe semestrul al doilea al lui 2005 privind activitatea comisiei, prezentat de presedintele acesteia, pesedistul Valer Dorneanu.
Pe ultima suta de metri, inainte de intrarea in vigoare a Statutului alesilor locali, primarii doljeni au accelerat procesul "transferurilor" politice.
Craiovenii care intentioneaza sa ridice constructii trebuie sa se grabeasca sa obtina autorizatii de la primarie, deoarece, din luna mai, valoarea sanctiunilor pentru constructiile ilegale va creste foarte mult.
Imediat ce a fost promulgata Legea privind reforma in sistemul sanitar, Patronatul Farmacistilor din Romania (PFR) a readus in discutie, la sfarsitul saptamanii trecute, Legea farmaciei.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
75 din 11.05.2004.
Peste 90 de "epave" auto uitate pe domeniul public vor intra in posesia municipalitatii, daca proprietarii nu si le depoziteaza in timp util in spatii private.
Primarul Antonie Solomon s-a declarat luni nemultumit de activitatea Politiei Comunitare si a politistilor condusi de Georgel Enescu. Alesii locali i-au invitat luni pe craioveni la sediul Primariei Craiova sa discute despre modul in care au fost cheltuiti banii publici, in 2005.
Consilierii locali craioveni vor supune aprobarii, in sedinta din luna aprilie, regulamentul de functionare a comisiei locale de ordine publica.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. Declarat, dupa un proces care a durat doi ani, nelegal constituit, se asteapta ca sedinta de reconstituire, convocata de prefectul Danut Culetu pentru data de 25 aprilie a.c., sa rezolve problema.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. Declarat, dupa un proces care a durat doi ani, nelegal constituit, se asteapta ca sedinta de reconstituire, convocata de prefectul Danut Culetu pentru data de 25 aprilie a.c., sa rezolve problema.
Juristii "exceptionali" ai Primariei Craiova si-au dat pe fata incompetenta, provocandu-i pe judecatori sa-l amendeze pe primarul Antonie Solomon.
Drumul National DN 39... iesi din Eforie Sud si apesi pedala de acceleratie fericit ca ai drum liber. Caii putere ai masinii isi pot face de cap, gonind fara nici o grija.
Principala problema a Romaniei in ceea ce priveste eforturile pentru aderare ramane coruptia. Un raport al Transparency International, realizat in perioada martie 2005-martie 2006, scoate in evidenta faptul ca institutiile statului nu au evoluat semnificativ atunci cand vine vorba de combaterea coruptiei.
In 2005, consilierii locali nu au reusit sa fie cunoscuti de craioveni, alesii vazandu-se obligati sa tina audiente zidurilor goale.
google-analytics.com