Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (1.87 secunde)
Raportul care a dat peste cap relatia primar - serviciu contencios juridic din Primaria Craiova, o simpla hartie in care incap 20-30 de cifre, reprezentand numarul proceselor pierdute/castigate de consilierii juridici ai municipalitatii in 2005, a fost transmis presei dupa mai bine de o luna de calcule.
Democratii constanteni s-au adunat sambata, cu mic, cu mare, la Casa de Cultura, pentru prezentarea raportului de activitate.
Ministrii democrati, care nu vor avea probleme la raportul de tara al Comisiei Europene, s-au laudat sambata in fata conducerii PD cu propriile lor realizari privind aderarea in UE.
Romania si Bulgaria mai au de asteptat pana la toamna pentru a afla daca adera la Uniunea Europeana in 2007 sau 2008.
Conducerea PSD a decis sa elaboreze textul unei motiuni de cenzura care va fi depusa imediat dupa reuniunea din iunie a Consiliului European.
Incepand din acest an, municipalitatea craioveana este obligata sa realizeze o harta a zonelor zgomotoase din oras.
Institutiile publice doljene primesc din ce in ce mai multe cereri pe Legea nr. 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public.
In asteptarea Forumului politico-economic ce va reuni la Bucuresti personalitati din zona Marii Negre, seful diplomatiei romanesti, Mihai Razvan Ungureanu, crede ca acum, mai mult ca niciodata, Marea Neagra are nevoie de o carte de vizita si de o prezentare clara a propriei liste de teme urgente.
Primaria Craiova este pe cale de a face cadou unei asociatii controlate de Dinel Staicu aproximativ 3.000 mp de teren intravilan din domeniul public al orasului.
Romania ar fi platit recompense pentru a obtine eliberarea ostaticilor sai din Irak! Dezvaluirile au aparut in editia de ieri a cotidianului The Times, care sustine de asemenea ca Franta, Germania si Italia ar fi cheltuit milioane pentru a-si aduce ostaticii acasa.
O analiza cantitativa a activitatii alesilor in 2005 releva iresponsabilitatea, inactivitatea, ineficienta, lipsa de viziune si de rigurozitate a parlamentarilor, sustine Radu Nicosevici, presedintele Academiei de Advocacy, organizatie ce a dat ieri publicitatii o monitorizare a parlamentarilor.
Deputatul PNL Bihor nu este de acord cu parerea celor care critica raportul de tara si integrarea in Uniunea Europeana.
Cei trei consilieri ai primarului, carora craiovenii le-au platit din 2005 salarii de aproape 300 de milioane de lei, nu au realizat mare lucru din functiile in care au fost numiti.
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
Ministerul Finantelor ar fi avizat contractul prin care Primaria Craiova angajeaza bugetul local la plata ratelor si dobanzilor unui credit de 700 de miliarde de lei, lucru care i-ar fi fost confirmat telefonic primarului Antonie Solomon.
Cei 27 de consilieri locali craioveni au propus, in 2005, doar 13 proiecte in cadrul sedintelor lunare la care participa.
Prima dintre ele face referire la faptul ca actiunea prefecturii a venit cu o zi prea tarziu, atacarea alegerii presedintelui CJC trebuind sa se faca in termen de 30 de zile de la alegerea acestuia, adica pe 28.05.2006.
Ce mai face un fost deputat PSD pe care partidul l-a renegat? Ce sa faca, se ocupa cu munca si arta...
Potrivit lui Nicusor Constantinescu, prefectul ar fi trebuit sa notifice cu 10 zile inainte de atacarea in contencios-administrativ, iar aceste prevederi nu au fost respectate, dovada fiind - mai spune presedintele CJC - notificarea 3392/29.05.2006 primita la ora 15.45.
Isteria gripei aviare a cuprins si judetul Dolj. Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
google-analytics.com